İSLAHİYE YEŞİLE DOYACAK

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.03.2021 - 10:25, Güncelleme: 30.03.2021 - 10:25

İSLAHİYE YEŞİLE DOYACAK

​​​​​​​Kemal Vural Başkanlığındaki İslahiye Belediyesi, Her Kişiye Bir Fidan sloganıyla yeşil alan çalışmalarını sürdürüyor.
İslahiye'de kişi başına düşen yeşil alan miktarını arttırmaya yönelik bir çok proje geliştiren Kemal Vural Başkanlığındaki İslahiye Belediyesi çalışmalarına dur durak demeden devam ediyor. İlçede atıl durumda bulunan alanları bünyesine kazandırarak bu bölgeleri park hizmeti olarak vatandaşa sunan İslahiye Belediyesi'nde Başkan Kemal Vural, son olarak 'Her Kişiye Bir Fidan' sloganıyla fidan dikim çalışmalarının hızla sürdüğünü söyledi. Uygulamanın birebir takipçisi olduğunu dile getiren Başkan Vural yaptığı değerlendirmesinde "Yarın kıyametin kopacağını bilseniz bile bugün elinizdeki fidanı dikin" Hadis-i Şerif'ini paylaşarak "Her Kişiye Bir Fidan sloganıyla çıktığımız yolda hafta sonu yapmış olduğumuz çalışmalarla Kurdini tepesi olmak üzere 10 bin fidanı toprakla buluşturmaya başladık" dedi. Başkan Vural ve ekibinin yeşil alanlara yönelik yaklaşımı, ilçe halkı tarafından da süreç içerisinde yakından takip ediliyor ve takdirle karşılanıyordu. (www.akbelediyeler.com)