İSLAHİYE TURİZMİNDE ÖNEMLİ ADIMLAR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.08.2020 - 13:45, Güncelleme: 24.08.2020 - 13:45
 

İSLAHİYE TURİZMİNDE ÖNEMLİ ADIMLAR

​​​​​​​İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural, İslahiye'ye gelen Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan'ın temaslarına eşlik etti.
İslahiye'yi alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra turizmde de hak ettiği yere getirebilmek için bir taraftan projeler üretene diğer taraftan ilçe tanıtımında örnek uygulamalar hayata geçiren İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan'ın temaslarına eşlik etti. Gün içerisinde Gaziantep Valisi Davut Gül, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Milletvekilleri Mehmet Erdoğan, Ali Muhittin Taşdoğan ve AK Parti önceki dönem Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar'ın da katılım gösterdiği İslahiye‘deki cezaevinin 'Sabiha-Aziz Bali İlçe Halk Kütüphanesi'ne dönüştürülmesi ile ilgili törene katılan Başkan Vural; ardından Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan ile birlikte UNESCO Dünya Kültür Mirası Geçici Listesinde yer alan Yesemek Açık Hava Müzesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Yakın doğunun en büyük taş ocağı ve heykel işleme atölyesi olarak bilinen Yesemek Açık Hava Müzesinde Bakan Yardımcısı Demircan'a İslahiye'nin turizm potansiyelini aktaran Başkan Vural, İslahiye'deki her türlü gelişime öncülük ettiklerini dile getirdi. (www.akbelediyeler.com)  
​​​​​​​İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural, İslahiye'ye gelen Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan'ın temaslarına eşlik etti.

İslahiye'yi alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra turizmde de hak ettiği yere getirebilmek için bir taraftan projeler üretene diğer taraftan ilçe tanıtımında örnek uygulamalar hayata geçiren İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan'ın temaslarına eşlik etti.

Gün içerisinde Gaziantep Valisi Davut Gül, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Milletvekilleri Mehmet Erdoğan, Ali Muhittin Taşdoğan ve AK Parti önceki dönem Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar'ın da katılım gösterdiği İslahiye‘deki cezaevinin 'Sabiha-Aziz Bali İlçe Halk Kütüphanesi'ne dönüştürülmesi ile ilgili törene katılan Başkan Vural; ardından Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan ile birlikte UNESCO Dünya Kültür Mirası Geçici Listesinde yer alan Yesemek Açık Hava Müzesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Yakın doğunun en büyük taş ocağı ve heykel işleme atölyesi olarak bilinen Yesemek Açık Hava Müzesinde Bakan Yardımcısı Demircan'a İslahiye'nin turizm potansiyelini aktaran Başkan Vural, İslahiye'deki her türlü gelişime öncülük ettiklerini dile getirdi.

(www.akbelediyeler.com)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.