İSLAHİYE BELEDİYESİ'NE DURMAK YOK

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.02.2021 - 13:55, Güncelleme: 11.02.2021 - 13:55
 

İSLAHİYE BELEDİYESİ'NE DURMAK YOK

​​​​​​​Kemal Vural Başkanlığındaki Gaziantep İslahiye Belediyesi ilçe genelindeki alt ve üst yapı çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor.
İslahiye'de 2020 yılında ilçe genelinde yoğun çalışmalar gerçekleştiren Kemal Vural Başkanlığındaki İslahiye Belediyesi 2021 Yılı Hizmet Planlamasını da aynı tempo ile sürdürüyor. Çalışmalarında ilçe merkezi ve kırsal bölge ayrımı yapmaksızın her bölgeye ulaşmanın gayesi içerisinde olan İslahiye Belediyesi ekipleri son olarak Fevziçakmak Mahallesinde kilit parke taşı kaplama çalışmaları,  Aydınlık Mahallesi Göz Parkı çevresinde çevre düzenlemeleri uygulamaları ile Bahçelievler mahallesinde yol ve kaldırım yapımı öncesi hazırlık çalışmaları gerçekleştirdi. Hizmetleri sosyal medya hesaplarından paylaşan Başkan Kemal Vural, güneşli günlerde ve mevsim şartlarının uygun olduğu dönemlerde çalışmalarına hız verdiklerini söyledi. Başkan Vural, "Güneşli günleri hizmete dönüştürmeye devam ediyoruz. İslahiyeli vatandaşlarımız her zaman hizmetin en iyisine layıktır. Bu düşünce ile ilçemizin genelinde çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz" değerlendirmesinde bulundu. İslahiyeli vatandaşlar da belediye çalışmalarından memnuniyetlerini ileterek Başkan Vural ve ekibinin kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı teşekkürlerini belirtti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Kemal Vural Başkanlığındaki Gaziantep İslahiye Belediyesi ilçe genelindeki alt ve üst yapı çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor.

İslahiye'de 2020 yılında ilçe genelinde yoğun çalışmalar gerçekleştiren Kemal Vural Başkanlığındaki İslahiye Belediyesi 2021 Yılı Hizmet Planlamasını da aynı tempo ile sürdürüyor. Çalışmalarında ilçe merkezi ve kırsal bölge ayrımı yapmaksızın her bölgeye ulaşmanın gayesi içerisinde olan İslahiye Belediyesi ekipleri son olarak Fevziçakmak Mahallesinde kilit parke taşı kaplama çalışmaları,

 Aydınlık Mahallesi Göz Parkı çevresinde çevre düzenlemeleri uygulamaları ile Bahçelievler mahallesinde yol ve kaldırım yapımı öncesi hazırlık çalışmaları gerçekleştirdi. Hizmetleri sosyal medya hesaplarından paylaşan Başkan Kemal Vural, güneşli günlerde ve mevsim şartlarının uygun olduğu dönemlerde çalışmalarına hız verdiklerini söyledi. Başkan Vural, "Güneşli günleri hizmete dönüştürmeye devam ediyoruz. İslahiyeli vatandaşlarımız her zaman hizmetin en iyisine layıktır. Bu düşünce ile ilçemizin genelinde çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

İslahiyeli vatandaşlar da belediye çalışmalarından memnuniyetlerini ileterek Başkan Vural ve ekibinin kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı teşekkürlerini belirtti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.