İLK TEST BAŞKAN YILDIZ'DAN

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.09.2020 - 19:36, Güncelleme: 05.09.2020 - 19:36

İLK TEST BAŞKAN YILDIZ'DAN

​​​​​​​Çemişgezek Belediye Başkanı Metin Levent Yıldız, belediyeye kazandırılan katı atık taşıma aracının test sürüşü gerçekleştirdi.
Çemişgezek Belediye Başkanı Metin Levent Yıldız , vatandaşların ihtiyaçlarına daha hızlı ve kaliteli hizmet verebilmek amacıyla araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor. Hizmet kalitesi çıtasını daha da yükseltecek olan  Çemişgezek'in tüm katı atıklarını taşıyacak olan Treyler Çemişgezek Belediyesindeki araç filosundaki yerini aldı. Çevre ve Şehicilik Bakanlığı tarafından hibe edilen belediye hizmet araçlarına bir yenisini daha eklemenin gururunu yaşadığını ifade eden Çemişgezek Belediye Başkanı Metin Levent Yıldız , treylerin ilk testinin başarılı olduğunu söyledi. (www.akbelediyeler.com)