HİZMETTE BAŞKAN AKBABA FARKI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.08.2020 - 14:58, Güncelleme: 18.08.2020 - 14:58

HİZMETTE BAŞKAN AKBABA FARKI

​​​​​​​Karakoçan Belediye Başkanı Ayhan Akbaba'nın girişimleri ile hizmete sunulan Katı Atık Aktarma İstasyonu tam kapasite çalışmaya başladı.
Karakoçan Belediye Başkanı Ayhan Akbaba, 31 Mart yerel seçimleri öncesi vermiş olduğu ilçe çöplüğünün kapatılması ve çöplerin uygun şekilde istiflenmesi sözünü yerine getirdi. Başkan Akbaba, Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat Kurum ile yapmış olduğu görüşmeler sonucunda hibe olarak ilçeye kazandırdığı Katı Atık Transfer aracı ve Hamzalı köyü sınırları içerisinde yapılan Katı Atık Transfer Merkezi ile bir vaadi daha yerine geldi. İlk transferi geçtiğimiz hafta salı günü gerçekleştirilen katı atıkların transferine Başkan Akbaba da eşlik etti. Başkan Akbaba yaptığı değerlendirmesinde “Hedeflerimizi bir bir gerçekleştiriyoruz. Çevremize büyük ölçüde zarar veren istiflemeden ilçemizi kurtardık. Milletvekillerimize ve Çevre Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’a teşekkür ediyorum” dedi. (www.akbelediyeler.com)