HİLVAN'DA İŞLER YOLUNDA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.02.2021 - 12:43, Güncelleme: 22.02.2021 - 12:43
 

HİLVAN'DA İŞLER YOLUNDA

​​​​​​​Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, haftanın ilk günü yine sahada yer alarak Bahçelievler Mahallesindeki çalışmaları inceledi.
AK Belediyecilik hizmetlerini Hilvan halkı ile buluşturmaya devam eden Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık'ın talimatları ile belediye ekipler, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ilçe merkezi ve kırsal alandaki çalışmalarını son olarak Bahçelievler Mahallesi'nde devam ettirdi. Yol bakım ve onarım çalışmaları kapsamında mahalle içindeki yollarda stabilize yapım uygulaması gerçekleştirildi. Hilvan'da belediye ekiplerinin çalışmalarından memnun olduklarını belirten mahalle sakinleri, "Yazın tozdan kışın da çamurdan geçilmeyen bu yollarımızın sorununu Başkanımız Aslan Ali Bayık'a ilettik. Sağ olsunlar duyarlılık gösterdi ve ekipler hemen çalışmalara başladı. Hizmetlerinden dolayı Başkanımız Aslan Ali Bayık'a ve tüm Hilvan Belediyesi çalışanlarına teşekkür ederiz" diye konuştular. BAŞKAN BAYIK ÇALIŞMALARI İNCELEDİ Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık da haftanın ilk günü yine sahada yer alarak ekiplerin çalışmalarını denetledi. Mahallede vatandaşlarla da bir araya gelen Başkan Bayık, talep ve önerileri dinlemeyi ihmal etmedi. Talep ve önerilere her zaman hassasiyet göstermeye devam edeceklerini belirten Başkan Bayık, bu anlamda tüm vatandaşlara belediye kapılarının açık olduğunu bir kez daha hatırlattı. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, haftanın ilk günü yine sahada yer alarak Bahçelievler Mahallesindeki çalışmaları inceledi.

AK Belediyecilik hizmetlerini Hilvan halkı ile buluşturmaya devam eden Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık'ın talimatları ile belediye ekipler, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ilçe merkezi ve kırsal alandaki çalışmalarını son olarak Bahçelievler Mahallesi'nde devam ettirdi. Yol bakım ve onarım çalışmaları kapsamında mahalle içindeki yollarda stabilize yapım uygulaması gerçekleştirildi. Hilvan'da belediye ekiplerinin çalışmalarından memnun olduklarını belirten mahalle sakinleri, "Yazın tozdan kışın da çamurdan geçilmeyen bu yollarımızın sorununu Başkanımız Aslan Ali Bayık'a ilettik. Sağ olsunlar duyarlılık gösterdi ve ekipler hemen çalışmalara başladı. Hizmetlerinden dolayı Başkanımız Aslan Ali Bayık'a ve tüm Hilvan Belediyesi çalışanlarına teşekkür ederiz" diye konuştular.

BAŞKAN BAYIK ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık da haftanın ilk günü yine sahada yer alarak ekiplerin çalışmalarını denetledi. Mahallede vatandaşlarla da bir araya gelen Başkan Bayık, talep ve önerileri dinlemeyi ihmal etmedi. Talep ve önerilere her zaman hassasiyet göstermeye devam edeceklerini belirten Başkan Bayık, bu anlamda tüm vatandaşlara belediye kapılarının açık olduğunu bir kez daha hatırlattı.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.