HİLVAN'DA GÖNÜLLER BAŞKAN BAYIK'TAN RAZI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.03.2021 - 08:56, Güncelleme: 15.03.2021 - 08:56
 

HİLVAN'DA GÖNÜLLER BAŞKAN BAYIK'TAN RAZI

​​​​​​​Hilvan sokaklarını makam edinen Başkan Aslan Ali Bayık, hafta sonu yine halkın arasında yer alarak talep ve önerileri dinledi.
Hilvan'da değişimin ve gelişimin mimarı olarak gösterilen Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, her defasında vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteriyor. Toplumun her kesimi ile görüşerek Hilvan'ı ortak paydada buluşturmaya özen gösteren Başkan Bayık, mesai kavramı gözetmeksizin sergilediği çalışma azmi ilçe halkı tarafından da takdirle karşılanıyor. Kurumsal çalışmaları bizzat sahada takip ederek vatandaşlara bilgiler vermeyi ihmal etmeyen Başkan Bayık, hafta sonu yine halkın arasında yer aldı.  VATANDAŞLARI DİNLEDİ Başkan Bayık hafta sonu bir yandan aileleri evlerinde ziyaret etti, diğer yandan vatandaşlarla bir araya gelerek süreç içerisindeki yerel yönetim çalışmalarını aktardı. Başkan Bayık hafta sonu ilk olarak Yeni Mahalle'de belediye personeli Osman Bilbay'ı ziyaret etti. Çalışanları ile her zaman bir araya gelmeye özen gösterdiklerini belirten Başkan Bayık, ziyarette kurumsal olarak aile bilinci içerisinde hareket ettiklerine dikkat çekti. Ziyareti "Çalışma arkadaşımız Osman Bilbay'a göstermiş olduğu sıcak ilgiden dolayı teşekkür ediyorum" diyerek özetleyen Başkan Bayık, ardından Bağlar Mahallesi'ne giderek burada Sankur ailesine misafir oldu. Aile bireyleri ile Hilvan üzerine bir süre sohbet gerçekleştiren Başkan Bayık, "Ailemizin hayır dualarını aldık. Rabbim sohbetimizi daim etsin inşallah" dedi. SORUNLARI DİNLEDİ ÇÖZÜMLER ÜRETTİ Başkan Bayık, hafta sonu yoğun temaslarına AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Bayuk'un da katılımı ile devam etti. Hilvan çarşısında esnafı gezen Başkan Bayık, özellikle pandemi sürecinde sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen hususlarına dikkat edilmesi gerektiğini hatırlattı. Süreç içerisinde olası taleplere belediyenin yine 24 saat esası ile hassasiyet gösterdiğini belirten Başkan Bayık, "Gençlik Kolları Başkanımız Ahmet Bayuk ile birlikte vatandaşlarımızın taleplerini dinleyip sorunlarını çözüme kavuşturmak için normalleşme süreci ile birlikte hafta sonu tekrar faaliyet göstermeye başlayan emektar esnaflarımız ve vatandaşlarımızla bir araya geldik. Şeffaf Belediyecilik anlayışı ile halkımızla iç içe olup dertlerine derman olmaya devam ediyoruz" değerlendirmesinde bulundu. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Hilvan sokaklarını makam edinen Başkan Aslan Ali Bayık, hafta sonu yine halkın arasında yer alarak talep ve önerileri dinledi.

Hilvan'da değişimin ve gelişimin mimarı olarak gösterilen Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, her defasında vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteriyor. Toplumun her kesimi ile görüşerek Hilvan'ı ortak paydada buluşturmaya özen gösteren Başkan Bayık, mesai kavramı gözetmeksizin sergilediği çalışma azmi ilçe halkı tarafından da takdirle karşılanıyor. Kurumsal çalışmaları bizzat sahada takip ederek vatandaşlara bilgiler vermeyi ihmal etmeyen Başkan Bayık, hafta sonu yine halkın arasında yer aldı. 

VATANDAŞLARI DİNLEDİ

Başkan Bayık hafta sonu bir yandan aileleri evlerinde ziyaret etti, diğer yandan vatandaşlarla bir araya gelerek süreç içerisindeki yerel yönetim çalışmalarını aktardı. Başkan Bayık hafta sonu ilk olarak Yeni Mahalle'de belediye personeli Osman Bilbay'ı ziyaret etti. Çalışanları ile her zaman bir araya gelmeye özen gösterdiklerini belirten Başkan Bayık, ziyarette kurumsal olarak aile bilinci içerisinde hareket ettiklerine dikkat çekti. Ziyareti "Çalışma arkadaşımız Osman Bilbay'a göstermiş olduğu sıcak ilgiden dolayı teşekkür ediyorum" diyerek özetleyen Başkan Bayık, ardından Bağlar Mahallesi'ne giderek burada Sankur ailesine misafir oldu. Aile bireyleri ile Hilvan üzerine bir süre sohbet gerçekleştiren Başkan Bayık, "Ailemizin hayır dualarını aldık. Rabbim sohbetimizi daim etsin inşallah" dedi.

SORUNLARI DİNLEDİ ÇÖZÜMLER ÜRETTİ

Başkan Bayık, hafta sonu yoğun temaslarına AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Bayuk'un da katılımı ile devam etti. Hilvan çarşısında esnafı gezen Başkan Bayık, özellikle pandemi sürecinde sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen hususlarına dikkat edilmesi gerektiğini hatırlattı. Süreç içerisinde olası taleplere belediyenin yine 24 saat esası ile hassasiyet gösterdiğini belirten Başkan Bayık, "Gençlik Kolları Başkanımız Ahmet Bayuk ile birlikte vatandaşlarımızın taleplerini dinleyip sorunlarını çözüme kavuşturmak için normalleşme süreci ile birlikte hafta sonu tekrar faaliyet göstermeye başlayan emektar esnaflarımız ve vatandaşlarımızla bir araya geldik. Şeffaf Belediyecilik anlayışı ile halkımızla iç içe olup dertlerine derman olmaya devam ediyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.