HİLVAN'DA GENÇLERE POZİTİF AYRICALIK SÜRÜYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.05.2022 - 15:57, Güncelleme: 08.05.2022 - 15:57
 

HİLVAN'DA GENÇLERE POZİTİF AYRICALIK SÜRÜYOR

​​​​​​​Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık Hilvan El-Cezeri İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri ile söyleşi gerçekleştirdi.
Hilvan El-Cezeri İmam Hatip Ortaokulu konferans salonunda düzenlenen programa Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Belediye Meclisi Üyesi Mahmut Nedim Toprak, Okul Müdürü Mehmet Yardımcı, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Söyleşi programında öğrencilerin sorularını yanıtlayıp taleplerini dinleyen Başkan Bayık öğrencilere öğrencilik yıllarını ve meslek yaşantısını anlattı. Programda öğrencilere bilgi ve tecrübelerini aktaran Bayık; “1961 yılında Hilvan’ın Kepirhisar Mahallesinde doğdum.6 çocuk babasıyım. İlkokulu doğduğum mahalle olan Kepirhisarda okuduktan sonra orta ve lise öğrenimimi Şanlıurfa’da tamamladım. İş hayatıma Hilvan Belediyesi su işlerinden sorumlu memur olarak başladım. Ve 25 yıl boyunca memur olarak çalışma hayatımı sürdürdüm. Edindiğim belediyecilik tecrübelerimi hayata geçirmek ve ilçeme hizmet etmek için ilçe halkının da büyük desteğiyle 2009 yılında Belediye Başkanı seçildim. Ve göreve geldiğim günden buyana ilçemizin gelişmesi ve refah seviyesinin yükselmesi için merkez ve kırsal mahalle ayrımı yapmadan eğitim, sosyal, kültürel, alt ve üst yapı alanında ciddi yatırımlar hayata geçirdim. Bu yatırımlardan birkaç tanesini sizlerle paylaşmak istiyorum. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve spora özendirmek amacıyla Hilvan Spor’u belediye bünyesine aldık. Merkez ve kırsal mahallelerimizde sentetik çim sahalar yaptık. Aynı minvalde kadının sağlık ve sportif alanlarda aktif hale gelmesi için Kadın Sağlık, Spor ve Yaşam Merkezini açıp bayanlarımızın hizmetine sunduk. Kadınlarımızı sosyal ve ekonomik hayata kazandırmak amacıyla Kadın Kültür Merkezleri açıp alanında uzman eğitmenler eşliğinde mesleki kurslar verdik. Hilvan Belediyesi Bilgi Evi’nde her yıl yüzlerce öğrencimiz Türkiye’nin çeşitli üniversitelerine yerleşiyor. Eğitime destek çalışmalarımızın devamı olacak şekilde ilçedeki tüm eğitim yuvalarımızın her türlü ihtiyaçlarında destek olduk. Ve bu desteklerimiz devam edecek.” dedi. Düzenlenen program sonrası Hilvan El-Cezeri İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Mehmet Yardımcı okula yaptıkları katkılardan dolayı Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık’a plaket takdim etti.
​​​​​​​Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık Hilvan El-Cezeri İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri ile söyleşi gerçekleştirdi.

Hilvan El-Cezeri İmam Hatip Ortaokulu konferans salonunda düzenlenen programa Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Belediye Meclisi Üyesi Mahmut Nedim Toprak, Okul Müdürü Mehmet Yardımcı, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Söyleşi programında öğrencilerin sorularını yanıtlayıp taleplerini dinleyen Başkan Bayık öğrencilere öğrencilik yıllarını ve meslek yaşantısını anlattı.

Programda öğrencilere bilgi ve tecrübelerini aktaran Bayık; “1961 yılında Hilvan’ın Kepirhisar Mahallesinde doğdum.6 çocuk babasıyım. İlkokulu doğduğum mahalle olan Kepirhisarda okuduktan sonra orta ve lise öğrenimimi Şanlıurfa’da tamamladım. İş hayatıma Hilvan Belediyesi su işlerinden sorumlu memur olarak başladım. Ve 25 yıl boyunca memur olarak çalışma hayatımı sürdürdüm. Edindiğim belediyecilik tecrübelerimi hayata geçirmek ve ilçeme hizmet etmek için ilçe halkının da büyük desteğiyle 2009 yılında Belediye Başkanı seçildim. Ve göreve geldiğim günden buyana ilçemizin gelişmesi ve refah seviyesinin yükselmesi için merkez ve kırsal mahalle ayrımı yapmadan eğitim, sosyal, kültürel, alt ve üst yapı alanında ciddi yatırımlar hayata geçirdim. Bu yatırımlardan birkaç tanesini sizlerle paylaşmak istiyorum. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve spora özendirmek amacıyla Hilvan Spor’u belediye bünyesine aldık. Merkez ve kırsal mahallelerimizde sentetik çim sahalar yaptık. Aynı minvalde kadının sağlık ve sportif alanlarda aktif hale gelmesi için Kadın Sağlık, Spor ve Yaşam Merkezini açıp bayanlarımızın hizmetine sunduk. Kadınlarımızı sosyal ve ekonomik hayata kazandırmak amacıyla Kadın Kültür Merkezleri açıp alanında uzman eğitmenler eşliğinde mesleki kurslar verdik. Hilvan Belediyesi Bilgi Evi’nde her yıl yüzlerce öğrencimiz Türkiye’nin çeşitli üniversitelerine yerleşiyor. Eğitime destek çalışmalarımızın devamı olacak şekilde ilçedeki tüm eğitim yuvalarımızın her türlü ihtiyaçlarında destek olduk. Ve bu desteklerimiz devam edecek.” dedi.

Düzenlenen program sonrası Hilvan El-Cezeri İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Mehmet Yardımcı okula yaptıkları katkılardan dolayı Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık’a plaket takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.