HİLVAN'DA GELENEK SÜRÜYOR

İlçeler 20.06.2022 - 12:31, Güncelleme: 16.02.2024 - 23:54
 

HİLVAN'DA GELENEK SÜRÜYOR

​​​​​​​Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, haftanın ilk gününde esnafı ziyaret ederek 'hayırlı işler' temennisinde bulundu.
Hilvan'da göreve geldiği günden bu yana sosyal, kültürel ve eğitim gibi birçok konuda köklü değişimlere imza atan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık; hemşireleriyle bağını koparmayarak, gece gündüz demeden hane ziyaretlerini sürdürüyor. "Bir gün değil, biz her günümüzü halkımıza adadık" diyen başkan Bayık; ilçe genelinde merkez kırsal ayırımı yapmadan Hilvanlı hemşerilerinin mutluluk ve hüzünlerini paylaşarak kadın, çocuk, erkek demeden herkesle bir araya gelmeye devam ediyor. Köy köy, kapı kapı gezilerini sürdüren Başkan Bayık, bugün de haftanın ilk gününe esnaf ziyareti ile başladı. Sabahın erken saatlerinde rızkını bekleyen emektar esnaflı ziyaret edip hayırlı, bol ve bereketli kazançlar dileğinde bulunan Başkan Bayık, çay ikramlarına da eşlik ederek talep ve önerileri dinledi. Başkan Bayık'ı sürekli olarak aralarında gördüklerini dile getiren Hilvan esnafı da duyarlılığından dolayı Başkan Bayık'a teşekkür etti.
​​​​​​​Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, haftanın ilk gününde esnafı ziyaret ederek 'hayırlı işler' temennisinde bulundu.

Hilvan'da göreve geldiği günden bu yana sosyal, kültürel ve eğitim gibi birçok konuda köklü değişimlere imza atan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık; hemşireleriyle bağını koparmayarak, gece gündüz demeden hane ziyaretlerini sürdürüyor. "Bir gün değil, biz her günümüzü halkımıza adadık" diyen başkan Bayık; ilçe genelinde merkez kırsal ayırımı yapmadan Hilvanlı hemşerilerinin mutluluk ve hüzünlerini paylaşarak kadın, çocuk, erkek demeden herkesle bir araya gelmeye devam ediyor. Köy köy, kapı kapı gezilerini sürdüren Başkan Bayık, bugün de haftanın ilk gününe esnaf ziyareti ile başladı. Sabahın erken saatlerinde rızkını bekleyen emektar esnaflı ziyaret edip hayırlı, bol ve bereketli kazançlar dileğinde bulunan Başkan Bayık, çay ikramlarına da eşlik ederek talep ve önerileri dinledi.

Başkan Bayık'ı sürekli olarak aralarında gördüklerini dile getiren Hilvan esnafı da duyarlılığından dolayı Başkan Bayık'a teşekkür etti.

Şanlıurfa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.