HİLVAN'DA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

İlçeler 26.06.2022 - 12:20, Güncelleme: 16.02.2024 - 23:53

HİLVAN'DA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

​​​​​​​Hilvan'da ilçe merkezinden geçen Korçik deresi ekiplerin özverili çalışması sonucu temizlendi.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Düzenleme Daire Başkanlığı ile Hilvan Belediyesinin işbirliği çalışması sonucu Korçik Deresi temizlendi. Hilvan ilçe merkezinden geçen ve dere yatağı konumundaki Korçik Deresi uyarıları dikkate almayan vatandaşların çöplerini bilinçsiz bir şekilde içine atması sonucu meydana gelen çevre ve görüntü kirliliğinin önüne geçmek ve halkın sağlığını tehdit edebilecek etkenlere karşı iş makineleri ile bir kez daha temizlendi. Başlatılan temizlik çalışmaları sonrası memnuniyetini dile getiren vatandaşlar Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Hilvan Belediyesi ekiplerine teşekkür etti.

Şanlıurfa HABERİ