HİLVAN'DA ÇALIŞMALAR HIZ KAZANDI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.10.2020 - 13:50, Güncelleme: 29.10.2020 - 13:50
 

HİLVAN'DA ÇALIŞMALAR HIZ KAZANDI

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık kış ayları öncesinde sürdürülen sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.
Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık Şehit Halit Şıltak Devlet Hastanesi ön yol  sıcak asfalt çalışmasını yerinde inceleyerek, devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Diyarbakır Karayolları 9. Bölge Müdürlüğü, Hilvan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile koordineli bir şekilde Hilvan Şehit Halit Şıltak Devlet Hastanesi önü ve çevresinde başlatılan üst yapı yol çalışmaları aralıksız devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ile birlikte yol ve çevre düzenleme çalışmalarını inceleyen Başkan Bayık "Girişimlerimiz sonucu Diyarbakır Karayolları 9. Bölge Müdürlüğü tarafından Şehit Halit Şıltak Devlet Hastanesi önünde başlatılan asfalt serim çalışmaları belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ile koordineli bir şekilde devam ediyor. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek ekiplere teşekkür ettik. Yeni Tıbbi cihaz ve donanımları ile halkımıza kaliteli hizmet veren hastanemizin bütün yollarını toz ve çamurdan kurtarmak için çalışmalarımız devam edecek" dedi. (Kaynak: Hilvan Belediyesi Basın Müdürlüğü)
Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık kış ayları öncesinde sürdürülen sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık Şehit Halit Şıltak Devlet Hastanesi ön yol  sıcak asfalt çalışmasını yerinde inceleyerek, devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Diyarbakır Karayolları 9. Bölge Müdürlüğü, Hilvan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile koordineli bir şekilde Hilvan Şehit Halit Şıltak Devlet Hastanesi önü ve çevresinde başlatılan üst yapı yol çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ile birlikte yol ve çevre düzenleme çalışmalarını inceleyen Başkan Bayık "Girişimlerimiz sonucu Diyarbakır Karayolları 9. Bölge Müdürlüğü tarafından Şehit Halit Şıltak Devlet Hastanesi önünde başlatılan asfalt serim çalışmaları belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ile koordineli bir şekilde devam ediyor. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek ekiplere teşekkür ettik. Yeni Tıbbi cihaz ve donanımları ile halkımıza kaliteli hizmet veren hastanemizin bütün yollarını toz ve çamurdan kurtarmak için çalışmalarımız devam edecek" dedi.

(Kaynak: Hilvan Belediyesi Basın Müdürlüğü)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.