HİLVAN İŞİ SIKI TUTUYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.10.2020 - 16:28, Güncelleme: 07.10.2020 - 16:28
 

HİLVAN İŞİ SIKI TUTUYOR

​​​​​​​Aslan Ali Bayık Başkanlığındaki Hilvan Belediyesi, yoğunluğun yaşandığı bölgelerde dezenfekte ve hijyen çalışmaları gerçekleştirdi.
Şanlıurfa'nın AK Belediyecilikte çalışkan adreslerinden Hilvan'da; ilçe belediyesi, pandemi sürecinde kontrol, denetim ve dezenfekte çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Önceki günlerde Türkiye genelinde yapılan denetimlere katılarak vatandaşların süreç içerisinde daha da hassasiyet göstermesini isteyen Başkan Aslan Ali Bayık'ın talimatlarıyla ilçede yoğunluğun en fazla yaşandığı bölgelerde temizlik ve dezenfekte işlemleri yoğunlaştırıldı. Amaçlarının insan sağlığını ön planda tutan hizmetler gerçekleştirmek olduğunu belirten Başkan Aslan Ali Bayık, vatandaşların özellikle maske, sosyal mesafe ve hijyen konularına dikkat etmeleri gerektiğini söyledi. Başkan Bayık'ın talimatlarıyla yapılan uygulama ise vatandaşlardan ve esnaftan tam not aldı. Hilvanlılar, pandemi sürecinde yapılan çalışmalardan dolayı İlçe Belediyesine ve Başkan Aslan Ali Bayık'a teşekkür ettiler. Başkan Bayık ise uygulama ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde "Halkımızı bulaşıcı hastalıklardan korumak ve daha temiz bir ortamda yaşamlarını sürdürmeleri  için, cadde ve sokaklarda yıkama ve temizleme çalışmalarımız programlı bir şekilde devam ediyor" dedi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Aslan Ali Bayık Başkanlığındaki Hilvan Belediyesi, yoğunluğun yaşandığı bölgelerde dezenfekte ve hijyen çalışmaları gerçekleştirdi.

Şanlıurfa'nın AK Belediyecilikte çalışkan adreslerinden Hilvan'da; ilçe belediyesi, pandemi sürecinde kontrol, denetim ve dezenfekte çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Önceki günlerde Türkiye genelinde yapılan denetimlere katılarak vatandaşların süreç içerisinde daha da hassasiyet göstermesini isteyen Başkan Aslan Ali Bayık'ın talimatlarıyla ilçede yoğunluğun en fazla yaşandığı bölgelerde temizlik ve dezenfekte işlemleri yoğunlaştırıldı.

Amaçlarının insan sağlığını ön planda tutan hizmetler gerçekleştirmek olduğunu belirten Başkan Aslan Ali Bayık, vatandaşların özellikle maske, sosyal mesafe ve hijyen konularına dikkat etmeleri gerektiğini söyledi. Başkan Bayık'ın talimatlarıyla yapılan uygulama ise vatandaşlardan ve esnaftan tam not aldı. Hilvanlılar, pandemi sürecinde yapılan çalışmalardan dolayı İlçe Belediyesine ve Başkan Aslan Ali Bayık'a teşekkür ettiler.

Başkan Bayık ise uygulama ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde "Halkımızı bulaşıcı hastalıklardan korumak ve daha temiz bir ortamda yaşamlarını sürdürmeleri  için, cadde ve sokaklarda yıkama ve temizleme çalışmalarımız programlı bir şekilde devam ediyor" dedi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.