HİLVAN BELEDİYESİ PARKLARA SPOR ALANLARI KURDU

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.08.2021 - 14:41, Güncelleme: 20.08.2021 - 14:41
 

HİLVAN BELEDİYESİ PARKLARA SPOR ALANLARI KURDU

Hilvan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü vatandaşları spora teşvik etmek amacıyla Selahaddin-i Eyyubi Parkına fitness aletleri yerleştirdi.
Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler her yaşta bireyin spor yaparak daha sağlıklı ve dinamik kalabilmesi için parkların belirlenen alanlarına kondisyon aletleri monte ederek vatandaşların hizmetine sundu. Vatandaşların spor yaparak sağlıklı ve zinde kalmalarını hedefleyen Hilvan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü devam eden çalışmalar hakkında yaptığı yazılı açıklamada; Belediye Başkanımız Aslan Ali Bayık’ın talimatları doğrultusunda ilçe merkezindeki parklarımızda yaz tatili ve güzel havanın etkisiyle zaman geçirmek isteyen çocuklar için yapımını tamamladığımız çocuk oyun gruplarından sonra büyükler ve küçükler için fitness aletleri yerleştirdik.  Selahaddin-i Eyyubi Parkımızda montajını tamamladığımız fitness aletleri ile vatandaşlarımız her mevsim spor yaparak daha esnek, daha zinde ve daha sağlıklı bir vücuda sahip olabilecek. Daha yaşanılabilir bir Hilvan ve daha sağlıklı bir gelecek için çalışmalarımız devam edecek.’ sözlerine yer verdi.
Hilvan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü vatandaşları spora teşvik etmek amacıyla Selahaddin-i Eyyubi Parkına fitness aletleri yerleştirdi.

Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler her yaşta bireyin spor yaparak daha sağlıklı ve dinamik kalabilmesi için parkların belirlenen alanlarına kondisyon aletleri monte ederek vatandaşların hizmetine sundu.

Vatandaşların spor yaparak sağlıklı ve zinde kalmalarını hedefleyen Hilvan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü devam eden çalışmalar hakkında yaptığı yazılı açıklamada; Belediye Başkanımız Aslan Ali Bayık’ın talimatları doğrultusunda ilçe merkezindeki parklarımızda yaz tatili ve güzel havanın etkisiyle zaman geçirmek isteyen çocuklar için yapımını tamamladığımız çocuk oyun gruplarından sonra büyükler ve küçükler için fitness aletleri yerleştirdik.  Selahaddin-i Eyyubi Parkımızda montajını tamamladığımız fitness aletleri ile vatandaşlarımız her mevsim spor yaparak daha esnek, daha zinde ve daha sağlıklı bir vücuda sahip olabilecek. Daha yaşanılabilir bir Hilvan ve daha sağlıklı bir gelecek için çalışmalarımız devam edecek.’ sözlerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.