HİLVAN BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.10.2021 - 16:12, Güncelleme: 15.10.2021 - 16:12
 

HİLVAN BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR

​​​​​​​Aslan Ali Bayık Başkanlığındaki Hilvan Belediyesi, ilçenin birçok noktasında yol iyileştirme çalışmalarına devam ediyor.
Hilvan’da kış mevsimi öncesi ulaşım konforunu arttırmak ve vatandaşların daha sağlıklı bir şekilde ulaşım sağlayabilmesi için Hilvan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçenin birçok noktasında yol iyileştirme çalışmalarına devam ediyor. Ulaşım ağını geliştirmek amacıyla ilçenin birçok noktasında tespit edilen bozuk ve yıpranmış yollar ile 2. Etap doğalgaz şebeke hattı döşeme çalışmalarının yapıldığı caddelerde yol bakım, onarım ve tadilat çalışmalarını sürdüren Hilvan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ulaşımın sağlanamadığı birçok bölgede yeni yol açma, stabilize yol yapım çalışmaları ve kilitli parke taşı ile üst yapı yol yapım çalışması başlattı. İlçede yürütülen yol iyileştirme çalışmalarını Belediye Meclisi üyeleri ile birlikte yerinde inceleyen Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık yaptığı yazılı açıklamada; ‘Kış mevsimi öncesi vatandaşlarımızın ulaşım mağduriyeti yaşamaması ve ilçemizde yaşam şartlarının daha iyi imkanlarda sağlanabilmesi için Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından ulaşım sorunu olduğu tespit edilen birçok bölgede Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile üst yapı yol yapım çalışması başlattık. Halkımıza hizmetlerin en iyisini sunmak ve ilçemizin daha yaşanılabilir daha modern bir görünüm kazanması için çalışmalarımız dur durak bilmeden devam edecek.’ ifadelerine yer verdi.
​​​​​​​Aslan Ali Bayık Başkanlığındaki Hilvan Belediyesi, ilçenin birçok noktasında yol iyileştirme çalışmalarına devam ediyor.

Hilvan’da kış mevsimi öncesi ulaşım konforunu arttırmak ve vatandaşların daha sağlıklı bir şekilde ulaşım sağlayabilmesi için Hilvan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçenin birçok noktasında yol iyileştirme çalışmalarına devam ediyor. Ulaşım ağını geliştirmek amacıyla ilçenin birçok noktasında tespit edilen bozuk ve yıpranmış yollar ile 2. Etap doğalgaz şebeke hattı döşeme çalışmalarının yapıldığı caddelerde yol bakım, onarım ve tadilat çalışmalarını sürdüren Hilvan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ulaşımın sağlanamadığı birçok bölgede yeni yol açma, stabilize yol yapım çalışmaları ve kilitli parke taşı ile üst yapı yol yapım çalışması başlattı.

İlçede yürütülen yol iyileştirme çalışmalarını Belediye Meclisi üyeleri ile birlikte yerinde inceleyen Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık yaptığı yazılı açıklamada; ‘Kış mevsimi öncesi vatandaşlarımızın ulaşım mağduriyeti yaşamaması ve ilçemizde yaşam şartlarının daha iyi imkanlarda sağlanabilmesi için Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından ulaşım sorunu olduğu tespit edilen birçok bölgede Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile üst yapı yol yapım çalışması başlattık. Halkımıza hizmetlerin en iyisini sunmak ve ilçemizin daha yaşanılabilir daha modern bir görünüm kazanması için çalışmalarımız dur durak bilmeden devam edecek.’ ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.