HİBE AVCISI BAŞKAN SALİH EKİNCİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.03.2021 - 11:40, Güncelleme: 25.03.2021 - 11:40

HİBE AVCISI BAŞKAN SALİH EKİNCİ

​​​​​​​Viranşehir'deki projelerin hayata kazandırılması için kurumsal kaynakları iyi değerlendiren Başkan Salih Ekinci, hibe programlarındaki başarısı ile de öne çıkıyor
Viranşehir Belediyesinin hibe programı kapsamında destek almaya hak kazandığı ENHANCER projesinin sözleşmesi imzalandı. Avrupa Birliği tarafından fonlanan ve Uluslararası Göç Politikaları Geliştirme Merkezi (ICMPD) heyeti, T.C Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonuyla yürütülen ENHANCER projesi kapsamında temaslarda bulunmak üzere Viranşehir’e geldi. Hibe bileşeni lideri Mehmet Çağlar Aydın, Ecosistem bileşeni lideri Fatih Haspolat ve proje medya uzmanı Doğukan Türkmenoğlu’ndan oluşan heyet, ENHANCER projesi kabul edilen Viranşehir Belediyesi proje sorumluları ile bir araya gelerek, sözleşme imzaladı. Viranşehir Belediyesi toplantı salonunda Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Süleyman Çelik ve Sosyolog Medine Arda ile bir araya gelen İCMPD ekibi sözleşme imzalayarak, projenin startını verdi. Projenin temel amacı, geçim kaynağı ve istihdam imkanları aracılığıyla Geçici Koruma Altındaki Suriyelilerin Ev sahibi Topluluklara katılımına katkıda bulunacağı belirtildi. (Kaynak: Viranşehir Belediyesi Basın Müdürlüğü)

(Kaynak: Viranşehir Belediyesi Basın Müdürlüğü)