HEMŞEHRİLER GAZİANTEP'TE BULUŞTU

İller 26.06.2022 - 13:55, Güncelleme: 16.02.2024 - 23:53

HEMŞEHRİLER GAZİANTEP'TE BULUŞTU

​​​​​​​Gaziantep'te düzenlenen ve bu yıl 50’den fazla hemşehri derneğinin katılımıyla 6’ncısı düzenlenen Hemşehri Dernekleri Festivali yoğun ilgi gördü.
Farklı kültür ve yörelerin geleneksel değerlerini Festival Park’ta buluşturan festivalin, eğitim, kültür ve dayanışma derneklerinin müzik dinletileri, yöresel gelenekleri, halk oyunları ve kültürel aktiviteleriyle ilk günü dolu dolu geçti. Etkinliğe katılarak hemşehrileri ile hasret gideren Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak da buluşmanın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. Albayrak yaptığı değerlendirmesinde "Şanlıurfa Tanıtım Günleri kapsamında bu hafta sonu Gaziantep'te düzenlenen 6. Hemşehri Dernekleri Festivali'ne Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Halfeti İlçe Başkanı Ökkeş Aybek ve  Büyükşehir Meclis Üyelerimiz ile birlikte katıldık. Misafirperverliklerinden dolayı Gaziantep Valimiz Sayın Davut Gül'e, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin'e,  Milletvekilimiz Müslüm Yüksel'e ve ve bizi yalnız bırakmayan tüm Şanlıurfalı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Gaziantep HABERİ