HEDEF: DAHA ÇEVRECİ BİR ÇUKURCA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.09.2020 - 15:54, Güncelleme: 04.09.2020 - 15:54
 

HEDEF: DAHA ÇEVRECİ BİR ÇUKURCA

Çukurca Belediye Başkanı Ensar Dündar, Çukurcalı gençlerin temizlik etkinliğine katılarak destek verdi.
Hakkari Çukurca'da belediyecilik anlamında gerek alt yapıda gerekse üst yapıda başarılı uygulamaları ile halkın takdirini kazanan Başkan Ensar Dündar, örnek bir davranış daha  sergiledi. Gençliğin eğitim ve spora yönlendirilmesine verdiği önemi her defasında dile getiren Başkan Dündar, bugün Çukurcalı gençler ile birlikte "Daha Çevreci Bir Çukurca" hedefi ile Zap Mesire alanına giderek gençlerin başlatmış olduğu çevre temizlik etkinliğine katıldı. Ellerinde çöp poşetleri ile piknikçilerin daha önce çevreye bıraktıkları atıkları toplayan gençleri tebrik eden Başkan Dündar, "Çukurcalı gençlerimizle gurur duyuyoruz. Böylesine bir etkinlik düşündükleri için hepsini tebrik ediyorum. Vatandaşlarımızdan da ricamız bu tür piknik alanlarımızı daha temiz ve hijyenik şekilde kullansınlar" dedi. Gençlerde kendilerine destek vererek temizlik etkinliğine katılan Başkan Dündar'a teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)
Çukurca Belediye Başkanı Ensar Dündar, Çukurcalı gençlerin temizlik etkinliğine katılarak destek verdi.

Hakkari Çukurca'da belediyecilik anlamında gerek alt yapıda gerekse üst yapıda başarılı uygulamaları ile halkın takdirini kazanan Başkan Ensar Dündar, örnek bir davranış daha  sergiledi. Gençliğin eğitim ve spora yönlendirilmesine verdiği önemi her defasında dile getiren Başkan Dündar, bugün Çukurcalı gençler ile birlikte "Daha Çevreci Bir Çukurca" hedefi ile Zap Mesire alanına giderek gençlerin başlatmış olduğu çevre temizlik etkinliğine katıldı. Ellerinde çöp poşetleri ile piknikçilerin daha önce çevreye bıraktıkları atıkları toplayan gençleri tebrik eden Başkan Dündar, "Çukurcalı gençlerimizle gurur duyuyoruz. Böylesine bir etkinlik düşündükleri için hepsini tebrik ediyorum. Vatandaşlarımızdan da ricamız bu tür piknik alanlarımızı daha temiz ve hijyenik şekilde kullansınlar" dedi.

Gençlerde kendilerine destek vererek temizlik etkinliğine katılan Başkan Dündar'a teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.