HAYVAN DOSTU BELEDİYE

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.09.2020 - 11:39, Güncelleme: 25.09.2020 - 11:39
 

HAYVAN DOSTU BELEDİYE

​​​​​​​Çemişgezek Belediyesi, attığı adımlarda doğayı ve hayvanları da düşünerek uygulamalar gerçekleştiriyor. İlçede belediye ekiplerini bazen kedilere mama verirken bazen de yaralı bir köpeği tedavi ederken görmek alışılır hale geldi.
Tunceli'nin AK Belediyecilikte örnek adresi Çemişgezek'te belediye ekipleri bir yandan kış hazırlığını sürdürürken doğaya ve hayvanlara dostluk eden uygulamalarına da kaldığı yerden devam ediyor. Özellikle pandemi döneminde sokak hayvanlarının olumsuz etkilenmemesi için örnek belediyecilik sergileyen Çemişgezek Belediyesi, vatandaşlardan takdir gören uygulamasını sürdürerek ilçenin belirli bölgelerine mamalar ve yiyecekler bırakıyor. Doğa ve hayvan dostu belediye Çemişgezek Belediyesi ayrıca kurduğu ekip sayesinde vatandaşların talep ve önerilerine de aynı gün karşılık vererek, olası bir şekilde yaralanmış ve hasta hayvanların bakımlarını da üstleniyor. Çalışma ile ilgili Çemişgezek Belediyesi tarafından yapılan açıklamada vatandaşların 24 saat esası ile kendilerine ulaşılabileceği belirtilirken "Çemişgezek Belediye çalışanlarımız yavru köpekleri elleriyle besliyor. Ekiplerimiz sokak hayvanlarına mana desteğini sürdürürken  bir yandan da yeni doğmuş yavru köpeklerin bakımı için yakından ilgileniyor" ifadelerine yer verildi. Vatandaşlar da doğaya ve hayvana saygılı uygulamalarından dolayı Başkan Metin Levent Yıldız'a ve tüm Çemişgezek Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Çemişgezek Belediyesi, attığı adımlarda doğayı ve hayvanları da düşünerek uygulamalar gerçekleştiriyor. İlçede belediye ekiplerini bazen kedilere mama verirken bazen de yaralı bir köpeği tedavi ederken görmek alışılır hale geldi.

Tunceli'nin AK Belediyecilikte örnek adresi Çemişgezek'te belediye ekipleri bir yandan kış hazırlığını sürdürürken doğaya ve hayvanlara dostluk eden uygulamalarına da kaldığı yerden devam ediyor. Özellikle pandemi döneminde sokak hayvanlarının olumsuz etkilenmemesi için örnek belediyecilik sergileyen Çemişgezek Belediyesi, vatandaşlardan takdir gören uygulamasını sürdürerek ilçenin belirli bölgelerine mamalar ve yiyecekler bırakıyor. Doğa ve hayvan dostu belediye Çemişgezek Belediyesi ayrıca kurduğu ekip sayesinde vatandaşların talep ve önerilerine de aynı gün karşılık vererek, olası bir şekilde yaralanmış ve hasta hayvanların bakımlarını da üstleniyor. Çalışma ile ilgili Çemişgezek Belediyesi tarafından yapılan açıklamada vatandaşların 24 saat esası ile kendilerine ulaşılabileceği belirtilirken "Çemişgezek Belediye çalışanlarımız yavru köpekleri elleriyle besliyor. Ekiplerimiz sokak hayvanlarına mana desteğini sürdürürken  bir yandan da yeni doğmuş yavru köpeklerin bakımı için yakından ilgileniyor" ifadelerine yer verildi.

Vatandaşlar da doğaya ve hayvana saygılı uygulamalarından dolayı Başkan Metin Levent Yıldız'a ve tüm Çemişgezek Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.