Haydi Salona

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.09.2019 - 12:38, Güncelleme: 19.09.2019 - 12:38
 

Haydi Salona

Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, CEV Challenge Kupası finalinin ilk maçında yarın sahasında İtalya’nın Saugella Team Monza takımını ağırlayacak. Aydın’ın Sultanları taraftarının desteğiyle maçı kazanıp ikinci maç öncesi avantaj yakalamak istiyor.
Efeler ilçesindeki Mimar Sinan Kapalı Spor Salonu’nda yarın saat 19.30’da başlayacak olan karşılaşma öncesi Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı Antrenörü Mustafa Umut Uysal, açıklamalarda bulundu. Tüm Aydınlıları maça davet eden Uysal, “Bizim hedefimiz kupayı Aydın’a getirmek. Bu hedef doğrultusunda maça hazırlandık. Rakibimizi taraftarımızın önünde yenerek ikinci maç avantaj yakalamak istiyoruz. Kupayı kazanarak Aydın halkına büyük bir mutluluk yaşatmak istiyoruz” dedi. Aydın’ın Sultanları ikinci maçı ise 27 Mart’ta İtalya’da oynayacak.  Türk takımlarının 9. finali CEV Challenge Kupası'nda şimdiye kadar 8 kez final oynayan Türk temsilcileri, bu müsabakalar sonunda kupaya 3 defa uzandı. Türk takımlarının üst üste 5. kez finalde mücadele edeceği organizasyonda VakıfBank Güneş Sigorta 2007-2008'de, Bursa Büyükşehir Belediyespor ise 2014-2015 ve 2016-2017'de kupayı müzesine götürmüştü.
Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, CEV Challenge Kupası finalinin ilk maçında yarın sahasında İtalya’nın Saugella Team Monza takımını ağırlayacak. Aydın’ın Sultanları taraftarının desteğiyle maçı kazanıp ikinci maç öncesi avantaj yakalamak istiyor.

Efeler ilçesindeki Mimar Sinan Kapalı Spor Salonu’nda yarın saat 19.30’da başlayacak olan karşılaşma öncesi Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı Antrenörü Mustafa Umut Uysal, açıklamalarda bulundu. Tüm Aydınlıları maça davet eden Uysal, “Bizim hedefimiz kupayı Aydın’a getirmek. Bu hedef doğrultusunda maça hazırlandık. Rakibimizi taraftarımızın önünde yenerek ikinci maç avantaj yakalamak istiyoruz. Kupayı kazanarak Aydın halkına büyük bir mutluluk yaşatmak istiyoruz” dedi.
Aydın’ın Sultanları ikinci maçı ise 27 Mart’ta İtalya’da oynayacak. 

Türk takımlarının 9. finali

CEV Challenge Kupası'nda şimdiye kadar 8 kez final oynayan Türk temsilcileri, bu müsabakalar sonunda kupaya 3 defa uzandı.

Türk takımlarının üst üste 5. kez finalde mücadele edeceği organizasyonda VakıfBank Güneş Sigorta 2007-2008'de, Bursa Büyükşehir Belediyespor ise 2014-2015 ve 2016-2017'de kupayı müzesine götürmüştü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.