HASKÖY GECELERİ ARTIK IŞIL IŞIL

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.07.2020 - 10:46, Güncelleme: 22.07.2020 - 10:46
 

HASKÖY GECELERİ ARTIK IŞIL IŞIL

​​​​​​​Muş'un Hasköy İlçesinde yapımı tamamlanan aydınlatma çalışmaları, Hasköy'ün görünümüne renk kattı.
Muş'un AK Partili Hasköy Belediyesi tarafından ilçe genelinde yapılan çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. İlçenin geleceğine yönelik projelerin takipçisi olan Başkan Hikmet Karayel ile birlikte yeni bir döneme 'merhaba' diyen Hasköy'de son olarak ilçe girişinde yapılması planlanan aydınlatma ve çevre düzenlemeleri çalışmaları tamamlandı. Gece ışıklandırması ile yeni bir görünüme kavuşan Hasköy'de vatandaşlar da kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Hikmet Karayel'e ve tüm belediye çalışanlarına teşekkür ettiler. Benzer uygulamaların önümüzdeki süreçlerde de süreceğini belirten Başkan Karayel ise yaptığı değerlendirmesinde "İlçemiz girişindeki ışık ve süsleme çalışmalarımız tamamlanmıştır. Emeği geçen yetkili firmaya ve ekipmanlarımıza teşekkür ediyor, ilçe Halkımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Muş'un Hasköy İlçesinde yapımı tamamlanan aydınlatma çalışmaları, Hasköy'ün görünümüne renk kattı.

Muş'un AK Partili Hasköy Belediyesi tarafından ilçe genelinde yapılan çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. İlçenin geleceğine yönelik projelerin takipçisi olan Başkan Hikmet Karayel ile birlikte yeni bir döneme 'merhaba' diyen Hasköy'de son olarak ilçe girişinde yapılması planlanan aydınlatma ve çevre düzenlemeleri çalışmaları tamamlandı.

Gece ışıklandırması ile yeni bir görünüme kavuşan Hasköy'de vatandaşlar da kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Hikmet Karayel'e ve tüm belediye çalışanlarına teşekkür ettiler.

Benzer uygulamaların önümüzdeki süreçlerde de süreceğini belirten Başkan Karayel ise yaptığı değerlendirmesinde "İlçemiz girişindeki ışık ve süsleme çalışmalarımız tamamlanmıştır. Emeği geçen yetkili firmaya ve ekipmanlarımıza teşekkür ediyor, ilçe Halkımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.