HARRAN'DAN BURDUR'A DESTEK

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.09.2021 - 13:40, Güncelleme: 14.09.2021 - 13:40

HARRAN'DAN BURDUR'A DESTEK

​​​​​​​Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, Burdur ilinin Bucak ilçesine bağlı bir belde olan Kızılkaya Belediyesi'ne araç desteğinde bulundu.
Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla Başkan Özyavuz'a teşekkür ederken, Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz ise, aracın hayırlı uğurlu olmasını diledi. Başkan Güngör paylaşımında, “Şanlıurfa Harran Belediye Başkanı Sayın Mahmut ÖZYAVUZ ile yaptığımız görüşmede Belediyemizin ihtiyacı olan binek araç talebimizi ilettik.nSayın Mahmut ÖZYAVUZ talebimize olumlu cevap vererek Belediyemize bir adet binek araç hibe etti. Hibe edilen Renault Laguna marka araç bugün itibari resmi iş ve işlemlerimizde kullanılmak üzere hizmete girmiştir. Kıymetli Harran Belediye Başkanım Sayın Mahmut Özyavuz’a Kızılkayalı hemşerilerim ve şahsım adına teşekkür ederim.” İfadelerine yer verdi. Başkan Özyavuz ise paylaşımında; "Cenab-ı Allah iyi hizmetlerde kullanmayı nasip etsin ve #KazananKızılkaya olsun." ifadelerini kullandı.