HARRAN'DA VİZYON PROJELER HAYAT BULUYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.01.2022 - 19:23, Güncelleme: 23.01.2022 - 19:23

HARRAN'DA VİZYON PROJELER HAYAT BULUYOR

​​​​​​​Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un vizyon projelerinden biri olan Belediye Çarşısı’nda ilk etap işyerleri tamamlandı.
Tarih ve kültür diyarı Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde seçim öncesi halka verdiği sözleri bir bir yerine getiren Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, vizyon projelerinden biri olan Belediye Çarşısı’nın da ilk etabının tamamlandığını ve esnafın yeni yerlerine taşınma sürecinin başladığını duyurdu. Harranlı esnafla bir araya gelerek yeni işyerlerinde hayırlı ve bol kazançlar temennisinde bulunan Başkan Özyavuz yaptığı açıklamada; seçim vaatlerini hızla hayata geçirdiklerini ve 2022 yılının da hizmetle dop dolu bir yıl olacağına işaret etti.