HARRAN'DA TEMPO ARTIYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.10.2021 - 16:09, Güncelleme: 13.10.2021 - 16:09
 

HARRAN'DA TEMPO ARTIYOR

​​​​​​​Harran'da Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un talimatlarıyla ekipler, Erdemli kırsal mahallesinde köy içi asfalt yol çalışmalarını tamamladı.
Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un üzerinde titizlikle durduğu kırsal mahallelerde yürütülen asfalt yol çalışmaları son sürat devam ediyor. Harran Belediyesi’nin öz kaynaklarıyla kırsal mahallelerde bulunan yollar birer birer asfaltla buluşurken Harran ilçesine bağlı Erdemli kırsal mahallesinde de geçtiğimiz günlerde başlatılan asfalt yol çalışmaları kısa sürede tamamlandı. Kış mevsimi öncesi her geçen gün tempo artırarak çalışmalara devam ettiklerini belirten Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz yaptığı açıklamada; “Harranlı hemşerilerimizin yaşadıkları mağduriyetlere son vermek amacıyla Belediyemizin bütün imkanlarını seferber ederek başlattığımız çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Bugün itibariyle kısa süre ekiplerimizin çalışma başlattığı Erdemli kırsal mahallemizde de köy içi yollarımızı asfaltla buluşturduk. Yeni yollarımızın vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyor, tüm hemşerilerime saygı, sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum.” ifadelerini kullandı. Erdemli kırsal mahallesinde dolgu, sıfırlama, astar ve asfalt serim çalışmalarını tamamlayan Harran Belediyesi ekiplerinin bu yöndeki çalışmalara etmek üzere bir başka mahalleye hareket ettikleri bildirilirken, Erdemli kırsal mahallesi sakinleri de çalışmalardan duydukları memnuniyeti ifade etti. Yılların biriktirdiği sorunların Başkan Mahmut Özyavuz ile teker teker çözüldüğüne dikkat çeken mahalle sakinleri, Harran Belediyesi ekiplerinin çalışmaları sonucunda yazın toz, kışın ise çamur mağduriyeti yaşamayacakları için çok mutlu olduklarını dile getirdi. Harran Belediyesi ekiplerinin belirlenen program dahilinde, mevsimsel koşulların da el verdiği müddetçe köy içi yollarda asfalt serim çalışmalarına devam edeceği kaydedildi.
​​​​​​​Harran'da Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un talimatlarıyla ekipler, Erdemli kırsal mahallesinde köy içi asfalt yol çalışmalarını tamamladı.

Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un üzerinde titizlikle durduğu kırsal mahallelerde yürütülen asfalt yol çalışmaları son sürat devam ediyor. Harran Belediyesi’nin öz kaynaklarıyla kırsal mahallelerde bulunan yollar birer birer asfaltla buluşurken Harran ilçesine bağlı Erdemli kırsal mahallesinde de geçtiğimiz günlerde başlatılan asfalt yol çalışmaları kısa sürede tamamlandı. Kış mevsimi öncesi her geçen gün tempo artırarak çalışmalara devam ettiklerini belirten Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz yaptığı açıklamada; “Harranlı hemşerilerimizin yaşadıkları mağduriyetlere son vermek amacıyla Belediyemizin bütün imkanlarını seferber ederek başlattığımız çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Bugün itibariyle kısa süre ekiplerimizin çalışma başlattığı Erdemli kırsal mahallemizde de köy içi yollarımızı asfaltla buluşturduk. Yeni yollarımızın vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyor, tüm hemşerilerime saygı, sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

Erdemli kırsal mahallesinde dolgu, sıfırlama, astar ve asfalt serim çalışmalarını tamamlayan Harran Belediyesi ekiplerinin bu yöndeki çalışmalara etmek üzere bir başka mahalleye hareket ettikleri bildirilirken, Erdemli kırsal mahallesi sakinleri de çalışmalardan duydukları memnuniyeti ifade etti. Yılların biriktirdiği sorunların Başkan Mahmut Özyavuz ile teker teker çözüldüğüne dikkat çeken mahalle sakinleri, Harran Belediyesi ekiplerinin çalışmaları sonucunda yazın toz, kışın ise çamur mağduriyeti yaşamayacakları için çok mutlu olduklarını dile getirdi.

Harran Belediyesi ekiplerinin belirlenen program dahilinde, mevsimsel koşulların da el verdiği müddetçe köy içi yollarda asfalt serim çalışmalarına devam edeceği kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.