HARRAN'DA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

İlçeler 31.07.2022 - 16:59, Güncelleme: 16.02.2024 - 22:40

HARRAN'DA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

​​​​​​​Harran Belediyesi ekipleri, Yenidoğan - Gögeç mahalleleri arasındaki çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor.
Harran Belediyesi 2022 Yılı Hizmet Planlaması'na kaldığı yerden devam ediyor. Sahada çalışmaların takipçisi olan Başkan Mahmut Özyavuz da vatandaşların talepleri doğrultusunda uygulamalara yön verirken, ekipler olası rahatsızlığın önüne geçmek amacıyla hafta sonu demeksizin mesailerini sürdürüyorlar. Harran Belediyesi ekipleri son olarak Yenidoğan - Gögeç mahalleleri arası yol güzergahı boyunca asfalt çalışmaları öncesi ihtiyaç duyulan bölgelere beton boru döşeme çalışmalarına devam ediyor. Mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklığına rağmen uygulamalarını sürdüren ekipler, vatandaşlardan tam not aldı. Başkan Özyavuz ise "Gögeç mahalle sakinlerimize hayırlı olmasını diliyorum" diye seslenerek ileriki süreçlerde benzer çalışmaların ilçenin diğer bölgelerinde de devam edeceğini belirtti. Ak Belediyeler Medya Ajansı

Ak Belediyeler Medya Ajansı

Şanlıurfa HABERİ