HARRAN PRESTİJ CADDESİNE KAVUŞUYOR

İlçeler 26.06.2022 - 12:25, Güncelleme: 16.02.2024 - 23:53
 

HARRAN PRESTİJ CADDESİNE KAVUŞUYOR

​​​​​​​Mahmut Özyavuz Başkanlığındaki Harran Belediyesi, ilçe ulaşım vizyonuna yeni eserler katmayı sürdürüyor.
Harran ilçe merkezinin önemli işlek caddelerinden Şeyh Hayati Harran-i caddesi ve çevre yolunda prestij cadde çalışmalarına start verildi. Hayatın her alanına dokunan hizmetleri ile sahada olan Harran Belediyesi; kent yaşamına uygun prestij cadde çalışmalarına başladı. Belediye olarak, her daim vatandaşların hizmetinde olmaya devam edeceklerinin altını çizen Harran Belediye başkanı Mahmut Özyavuz; Harran ilçemizde hizmet kervanımızı sürdürüyoruz. Kırsal mahallelerimizde yürüttüğümüz parke taşı ve mahalle içi asfalt çalışmalarımıza, belirlediğimiz program dahilinde devam ediyoruz. Bununla birlikte şehrimizin siluetini değiştirecek, farklı bir güzellik katacak olan Prestij Cadde çalışmalarına bugün itibariyle başladık. Üst yapı çalışmalarımız sırasında hemşehrilerimizin ulaşımda problem yaşamaması için etap etap ilerliyoruz. Şeyh Hayati Harran-i caddesindeki ve çevre yolundaki çalışmalarımız bittiğinde şehrimiz yeni bir görünüme kavuşmuş olup, ışıl ışıl aydınlık olacaktır. Harranlı hemşerilerime hayırlı olmasını diliyorum.
​​​​​​​Mahmut Özyavuz Başkanlığındaki Harran Belediyesi, ilçe ulaşım vizyonuna yeni eserler katmayı sürdürüyor.

Harran ilçe merkezinin önemli işlek caddelerinden Şeyh Hayati Harran-i caddesi ve çevre yolunda prestij cadde çalışmalarına start verildi. Hayatın her alanına dokunan hizmetleri ile sahada olan Harran Belediyesi; kent yaşamına uygun prestij cadde çalışmalarına başladı.

Belediye olarak, her daim vatandaşların hizmetinde olmaya devam edeceklerinin altını çizen Harran Belediye başkanı Mahmut Özyavuz; Harran ilçemizde hizmet kervanımızı sürdürüyoruz. Kırsal mahallelerimizde yürüttüğümüz parke taşı ve mahalle içi asfalt çalışmalarımıza, belirlediğimiz program dahilinde devam ediyoruz. Bununla birlikte şehrimizin siluetini değiştirecek, farklı bir güzellik katacak olan Prestij Cadde çalışmalarına bugün itibariyle başladık. Üst yapı çalışmalarımız sırasında hemşehrilerimizin ulaşımda problem yaşamaması için etap etap ilerliyoruz. Şeyh Hayati Harran-i caddesindeki ve çevre yolundaki çalışmalarımız bittiğinde şehrimiz yeni bir görünüme kavuşmuş olup, ışıl ışıl aydınlık olacaktır. Harranlı hemşerilerime hayırlı olmasını diliyorum.

Şanlıurfa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.