HARRAN KIRSALINDA YOĞUN ÇALIŞMA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.10.2021 - 13:26, Güncelleme: 24.10.2021 - 13:26
 

HARRAN KIRSALINDA YOĞUN ÇALIŞMA

​​​​​​​Harran Belediyesi ekiplerince kırsal mahallelere yönelik çalışmalar devam ediyor.
Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un talimatlarıyla sürdürülen çalışmalar her geçen gün ivme kazanıyor. Harran Belediyesi ekipleri merkez ve kırsalda çalışmalarına devam ederken son sürat devam eden çalışmalar vatandaşlar tarafından da takdirle karşılanıyor. Halkın ihtiyaçları doğrultusunda hızlı ve kalıcı adımlar atarak yılların birikmiş sorunlarına neşter vurduklarını ve bu yöndeki çalışmaların her geçen gün ivme kazandığını kaydeden Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, bir yanda vizyon projeleri hayata geçirdiklerini, diğer yanda da temel belediyecilik çalışmalarına devam ettiklerini söyleyerek hem merkez hem de kırsalın çehresini değiştirecek çalışmalara imza attıklarını dile getirdi. Kısa süre önce Harran Belediyesi ekipleri tarafından Yukarı Yakınyol kırsal mahallesinde başlatılan asfalt yol çalışmalarının tamamlandığını belirten Başkan Özyavuz, köy içi yollarda gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde vatandaşların yaşadıkları yol sorunlarını çözüme kavuşturduklarını kaydederek tamamlanan çalışmaların hayırlı uğurlu olmasını diledi.  “Benim sevdam Harran’dır” diyerek biran olsun boşa vakit harcamadan Harranlı hemşerileri için tüm imkânları seferber ettiklerini ifade eden Başkan Özyavuz, “Bizlere güvenen, desteğini esirgemeyen ve dualarıyla sürekli yanımızda duran kıymetli hemşerilerimiz için ne kadar çalışsak azdır. Şahsımın tüm gayreti, belediyemizin tüm araç gereç ve personeli ile sahada tam kadro çalışmalarımıza devam ediyoruz. Harranlı hemşerilerime saygı, sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum” dedi. Köy içi yollarda yaşadıkları toz ve çamur sorunlarının Genç Başkan Mahmut Özyavuz ile çözüm bulduğuna değinen mahalle sakinleri ise, özverili çalışmalardan ötürü Başkan Özyavuz ve ekibine sonsuz şükranlarını sunduklarını dile getirdi.
​​​​​​​Harran Belediyesi ekiplerince kırsal mahallelere yönelik çalışmalar devam ediyor.

Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un talimatlarıyla sürdürülen çalışmalar her geçen gün ivme kazanıyor. Harran Belediyesi ekipleri merkez ve kırsalda çalışmalarına devam ederken son sürat devam eden çalışmalar vatandaşlar tarafından da takdirle karşılanıyor. Halkın ihtiyaçları doğrultusunda hızlı ve kalıcı adımlar atarak yılların birikmiş sorunlarına neşter vurduklarını ve bu yöndeki çalışmaların her geçen gün ivme kazandığını kaydeden Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, bir yanda vizyon projeleri hayata geçirdiklerini, diğer yanda da temel belediyecilik çalışmalarına devam ettiklerini söyleyerek hem merkez hem de kırsalın çehresini değiştirecek çalışmalara imza attıklarını dile getirdi. Kısa süre önce Harran Belediyesi ekipleri tarafından Yukarı Yakınyol kırsal mahallesinde başlatılan asfalt yol çalışmalarının tamamlandığını belirten Başkan Özyavuz, köy içi yollarda gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde vatandaşların yaşadıkları yol sorunlarını çözüme kavuşturduklarını kaydederek tamamlanan çalışmaların hayırlı uğurlu olmasını diledi.

 “Benim sevdam Harran’dır” diyerek biran olsun boşa vakit harcamadan Harranlı hemşerileri için tüm imkânları seferber ettiklerini ifade eden Başkan Özyavuz, “Bizlere güvenen, desteğini esirgemeyen ve dualarıyla sürekli yanımızda duran kıymetli hemşerilerimiz için ne kadar çalışsak azdır. Şahsımın tüm gayreti, belediyemizin tüm araç gereç ve personeli ile sahada tam kadro çalışmalarımıza devam ediyoruz. Harranlı hemşerilerime saygı, sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum” dedi.

Köy içi yollarda yaşadıkları toz ve çamur sorunlarının Genç Başkan Mahmut Özyavuz ile çözüm bulduğuna değinen mahalle sakinleri ise, özverili çalışmalardan ötürü Başkan Özyavuz ve ekibine sonsuz şükranlarını sunduklarını dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.