HARRAN GENÇLİĞİ ÇOK ŞANSLI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.05.2022 - 23:07, Güncelleme: 14.05.2022 - 23:07
 

HARRAN GENÇLİĞİ ÇOK ŞANSLI

​​​​​​​Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde, Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz'un talimatlarıyla ilçe gençlerine birçok dalda eğitim olanakları sağlanıyor.
Harran Belediyesi Kültür ve Gençlik Merkezi'nde öğrencilere yönelik ücretsiz TYT, AYT ve KPSS kursları devam ediyor.  Öğrenciler Kültür merkezinde Üniversite sınavlarına hazırlık, TYT, AYT ve KPSS’ye yönelik kurs ve deneme sınavları gibi hizmetlerden faydalanıyorlar. Sınav tarihlerinin yaklaşmasıyla, uygun ders çalışma ortamında ve merkez bünyesinde görev alan öğretmenlerin gözetiminde sınavlara hazırlanıyorlar. Harran Belediyesi Kültür ve Gençlik Merkezi'nde İngilizce kursları, robotik kodlama eğitimleri, bağlama, gitar, piyano, halk oyunları, resim kurslarının yanı sıra birçok dalda da çeşitli kurslar verilmektedir. Harranlı gençler, kendilerine sunulan imkanlarla sınavlara hazırlandıklarını, merkezde düzenlenen kurslarla sportif, akademik, sanatsal ve kültürel gelişimlerine de katkı sağladıklarını belirterek Başkan Özyavuz'a teşekkür ettiler. Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz; "Gençlerin, Kültür ve Gençlik Merkezi'ne olan teveccühlerini görmekten memnun olduğunu belirterek, gençlere eğitim konusunda her türlü desteği vermeye devam edeceğiz, sınavlara hazırlanan Harranlı gençlere muvaffakiyetler diliyorum" dedi.
​​​​​​​Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde, Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz'un talimatlarıyla ilçe gençlerine birçok dalda eğitim olanakları sağlanıyor.

Harran Belediyesi Kültür ve Gençlik Merkezi'nde öğrencilere yönelik ücretsiz TYT, AYT ve KPSS kursları devam ediyor.  Öğrenciler Kültür merkezinde Üniversite sınavlarına hazırlık, TYT, AYT ve KPSS’ye yönelik kurs ve deneme sınavları gibi hizmetlerden faydalanıyorlar. Sınav tarihlerinin yaklaşmasıyla, uygun ders çalışma ortamında ve merkez bünyesinde görev alan öğretmenlerin gözetiminde sınavlara hazırlanıyorlar. Harran Belediyesi Kültür ve Gençlik Merkezi'nde İngilizce kursları, robotik kodlama eğitimleri, bağlama, gitar, piyano, halk oyunları, resim kurslarının yanı sıra birçok dalda da çeşitli kurslar verilmektedir.

Harranlı gençler, kendilerine sunulan imkanlarla sınavlara hazırlandıklarını, merkezde düzenlenen kurslarla sportif, akademik, sanatsal ve kültürel gelişimlerine de katkı sağladıklarını belirterek Başkan Özyavuz'a teşekkür ettiler. Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz; "Gençlerin, Kültür ve Gençlik Merkezi'ne olan teveccühlerini görmekten memnun olduğunu belirterek, gençlere eğitim konusunda her türlü desteği vermeye devam edeceğiz, sınavlara hazırlanan Harranlı gençlere muvaffakiyetler diliyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.