HARRAN ENGEL TANIMIYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.09.2021 - 15:00, Güncelleme: 22.09.2021 - 15:00
 

HARRAN ENGEL TANIMIYOR

​​​​​​​Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, vatandaşların akülü tekerlekli sandalye taleplerine cevap verip umut olmayı sürdürüyor.
Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, temasları sırasında kendisine yöneltilen taleplere cevap vererek, çözüm odaklı hizmet anlayışıyla çalışmalarını yürütmeyi sürdürüyor. Harran ilçesi Aydınlar Kırsal Mahallesi’nden Ahmet Akbalık, Çepkenli Kırsal Mahallesi’nden Mehmet Reşat Alaş, Balkat Kırsal Mahallesi’nden Abdulhalik Yavuz ve Yukarı Yakınyol Kırsal Mahallesi’nden Halise Kaçmaz’ın akülü tekerlekli sandalye talebine olumlu yanıt veren Başkan Özyavuz, vatandaşlarla bir araya gelerek akülü tekerlekli sandalyeleri teslim etti. Vatandaşların diğer talepleri karşısında da ekiplere talimat veren Başkan Özyavuz, engelli vatandaşların her türlü isteklerine bundan sonraki süreçte de cevap vermeye devam edeceklerini belirtti. “Bizlere sabrın en güzel örneğini gösteren engelli kardeşlerimize yardımcı olmak, onların sorunlarına çözüm üretmek, yaşamlarını kolaylaştıracak çalışmaları hayata geçirmek asli vazifemizdir.” diyen Başkan Özyavuz, “Cenab-ı Allah'a hamdolsun bugün de; Halise Kaçmaz, Ahmet Akbalık, Abdulhalik Yavuz ve Mehmet Reşat Alaş kardeşlerimizin akülü sandalyelerini teslim ettik. Hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullanarak “Engelleri hep birlikte aşıyoruz.” dedi. Başkan Özyavuz’a ilettikleri taleplerine olumlu cevap verilen vatandaşlar ise talepleri karşısında hızla hareket ederek duyarlılık gösterip sandalyelerin temin edilmesinden dolayı Başkan Özyavuz’a teşekkür ettiklerini, ulaşım konusunda artık bir başkasının yardımına ihtiyaç duymayacakları için de çok mutlu olduklarını ifade etti.
​​​​​​​Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, vatandaşların akülü tekerlekli sandalye taleplerine cevap verip umut olmayı sürdürüyor.

Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, temasları sırasında kendisine yöneltilen taleplere cevap vererek, çözüm odaklı hizmet anlayışıyla çalışmalarını yürütmeyi sürdürüyor. Harran ilçesi Aydınlar Kırsal Mahallesi’nden Ahmet Akbalık, Çepkenli Kırsal Mahallesi’nden Mehmet Reşat Alaş, Balkat Kırsal Mahallesi’nden Abdulhalik Yavuz ve Yukarı Yakınyol Kırsal Mahallesi’nden Halise Kaçmaz’ın akülü tekerlekli sandalye talebine olumlu yanıt veren Başkan Özyavuz, vatandaşlarla bir araya gelerek akülü tekerlekli sandalyeleri teslim etti. Vatandaşların diğer talepleri karşısında da ekiplere talimat veren Başkan Özyavuz, engelli vatandaşların her türlü isteklerine bundan sonraki süreçte de cevap vermeye devam edeceklerini belirtti.

“Bizlere sabrın en güzel örneğini gösteren engelli kardeşlerimize yardımcı olmak, onların sorunlarına çözüm üretmek, yaşamlarını kolaylaştıracak çalışmaları hayata geçirmek asli vazifemizdir.” diyen Başkan Özyavuz, “Cenab-ı Allah'a hamdolsun bugün de; Halise Kaçmaz, Ahmet Akbalık, Abdulhalik Yavuz ve Mehmet Reşat Alaş kardeşlerimizin akülü sandalyelerini teslim ettik. Hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullanarak “Engelleri hep birlikte aşıyoruz.” dedi.

Başkan Özyavuz’a ilettikleri taleplerine olumlu cevap verilen vatandaşlar ise talepleri karşısında hızla hareket ederek duyarlılık gösterip sandalyelerin temin edilmesinden dolayı Başkan Özyavuz’a teşekkür ettiklerini, ulaşım konusunda artık bir başkasının yardımına ihtiyaç duymayacakları için de çok mutlu olduklarını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.