HARRAN "BAŞKAN ÖZYAVUZ İLE YOLA DEVAM" DEDİ

İlçeler (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.08.2020 - 19:49, Güncelleme: 29.08.2020 - 19:49
 

HARRAN "BAŞKAN ÖZYAVUZ İLE YOLA DEVAM" DEDİ

​​​​​​​AK Parti Harran Kongresi yoğun bir katılımla gerçekleşti. Kongrede Başkan Mahmut Özyavuz ve yönetimi tam destek aldı.
Tüm Türkiye genelinde devam eden AK Parti İlçe Kongrelerinin bu hafta sonu yaşanan en yoğun adreslerinden biri Şanlıurfa'nın Harran ilçesi oldu. Anayasa değişikliğinin kabul edildiği 16 Nisan’daki referandumda Yüzde 73'lük evet oylarıyla Türkiye birincisi olan Şanlıurfa’nın Harran ilçesindeki başarının mimarlarından Başkan Mahmut Özyavuz ve yönetimi güven tazeleyerek 'yola devam' kararı aldı. Harran İMKB Lisesi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen ve tek liste halinde gidilen kongreye Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, AK Parti Milletvekilleri Mehmet Ali Cevheri, Halil Özcan ve Ahmet Akay, ilçe belediye başkanları, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Birlik ve beraberlik içeren konuşmaların ardından gidilen seçimde güven oyu alan Başkan Mahmut Özyavuz ve yönetimi güven tazeledi. Başkan Özyavuz seçim sonuçlarının ardından yaptığı değerlendirmesinde ilk günkü azim ve heyecanla yola devam edeceklerini belirterek katılım sağlayan herkese teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​AK Parti Harran Kongresi yoğun bir katılımla gerçekleşti. Kongrede Başkan Mahmut Özyavuz ve yönetimi tam destek aldı.

Tüm Türkiye genelinde devam eden AK Parti İlçe Kongrelerinin bu hafta sonu yaşanan en yoğun adreslerinden biri Şanlıurfa'nın Harran ilçesi oldu. Anayasa değişikliğinin kabul edildiği 16 Nisan’daki referandumda Yüzde 73'lük evet oylarıyla Türkiye birincisi olan Şanlıurfa’nın Harran ilçesindeki başarının mimarlarından Başkan Mahmut Özyavuz ve yönetimi güven tazeleyerek 'yola devam' kararı aldı.

Harran İMKB Lisesi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen ve tek liste halinde gidilen kongreye Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, AK Parti Milletvekilleri Mehmet Ali Cevheri, Halil Özcan ve Ahmet Akay, ilçe belediye başkanları, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Birlik ve beraberlik içeren konuşmaların ardından gidilen seçimde güven oyu alan Başkan Mahmut Özyavuz ve yönetimi güven tazeledi. Başkan Özyavuz seçim sonuçlarının ardından yaptığı değerlendirmesinde ilk günkü azim ve heyecanla yola devam edeceklerini belirterek katılım sağlayan herkese teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.