HAMUR'DA PANDEMİ HASSASİYETİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.03.2021 - 12:01, Güncelleme: 09.03.2021 - 12:01

HAMUR'DA PANDEMİ HASSASİYETİ

​​​​​​​Pandemi sürecinde ilçe genelinde dezenfekte çalışmaları ve ücretsiz maske dağıtımları gerçekleştiren Cezmi Ergül Başkanlığındaki Hamur Belediyesi'nin adresi bu kez esnaf grupları oldu.
İçişleri Bakanlığının gönderdiği korona virüs denetimleri konulu genelge kapsamında, Hamur'da devam eden denetimlere Kaymakam Kerem Türker ve Belediye Başkanı Cezmi Ergül de katılım gösterdi. Korona virüs tedbirlerine yönelik denetimlere katılan yetkililer, iş yerleri, marketler, toplu taşıma araçları ve çay bahçelerinde denetimler yaparak, vatandaşlara maske, sosyal mesafe ve temizlik kurallarının yanı sıra tespit edilen eksikliklerle ilgili uyarılarda bulundu. Hamur Belediye Başkanı Cezmi Ergül, ilçedeki denetimlerin sıklıkla devam edeceğini ifade ederek, "İçişleri bakanlığımızın talimatları doğrultusunda ilçe kaymakamımız Kerem Türker ile birlikte esnaflarımızı ziyaret ederek tedbirlere uyma konusunda uyarılarda  bulunduk" dedi. Pandemi sürecinin başarılı adreslerinden Ağrı'nın Hamur ilçesinde belediye ekipleri denetimlerini belirli periyotlarla sürdürüleceği öğrenildi. (www.akbelediyeler.com)