HALİLİYE'DEN ANLAMLI HEDİYE

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.10.2020 - 13:43, Güncelleme: 21.10.2020 - 13:43
 

HALİLİYE'DEN ANLAMLI HEDİYE

​​​​​​​Haliliye Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla esnaf ve vatandaşlara Türk Bayrağı hediye etti.
Haliliye Belediyesi, Cumhuriyet ilanının 97’nci yıl dönümünde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla ilçe merkezinde esnaf ve vatandaşlara bayrak hediye etti. Bu kapsamda Belediye Başkan Mehmet Canpolat’ın talimatları doğrultusunda Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri ilçenin farklı birçok bölgesine bayrak dağıtımı gerçekleştirdi. Milli birlik ve beraberliğin simgesi olan Türk Bayrağını hediye olarak alan vatandaşlar, Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayarak bu hizmeti sunan Haliliye Belediyesi ve Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür etti. (Kaynak: Haliliye Belediyesi Basın Müdürlüğü)
​​​​​​​Haliliye Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla esnaf ve vatandaşlara Türk Bayrağı hediye etti.

Haliliye Belediyesi, Cumhuriyet ilanının 97’nci yıl dönümünde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla ilçe merkezinde esnaf ve vatandaşlara bayrak hediye etti. Bu kapsamda Belediye Başkan Mehmet Canpolat’ın talimatları doğrultusunda Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri ilçenin farklı birçok bölgesine bayrak dağıtımı gerçekleştirdi.

Milli birlik ve beraberliğin simgesi olan Türk Bayrağını hediye olarak alan vatandaşlar, Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayarak bu hizmeti sunan Haliliye Belediyesi ve Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür etti.

(Kaynak: Haliliye Belediyesi Basın Müdürlüğü)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.