HALİLİYE'DE PROJELER YARIŞIYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.01.2021 - 12:08, Güncelleme: 19.01.2021 - 12:08
 

HALİLİYE'DE PROJELER YARIŞIYOR

​​​​​​​Haliliye'de göreve geldiği günden bu yana vaat ettiği projelerini birer birer gerçekleştiren Başkan Mehmet Canpolat, tutumuyla vatandaşların güvenini kazandı.
Haliliye Belediyesi, planlanan projeleri tek tek hayata geçirirken, Ahmet Yesevi Spor Kompleksi, Semt Pazarı ve Sosyal Yardım İşleri Kompleksinin ihalesini tamamladı. Haliliye Belediyesi, “Şanlıurfa’nın kalbi Haliliye” sloganıyla ilçe sakinlerinin refah seviyesini yükseltmek için proje çalışmalarını devam ettiriyor. Planlanan projeler bir bir hayata geçirilip, ihaleleri tamamlanırken, Ahmet Yesevi Mahallesinde yapılması planlanan Spor Kompleksi, Semt Pazarı ve Sosyal Yardım İşleri Kompleksinin ihalesi de son olarak gerçekleşti. Mahalle sakinleri için kapalı semt pazarı, gençler için spor sahasının olacağı projede, Sosyal Yardım İşleri için de kompleks yer alacak projeyle ilgili Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Ahmet Yesevi Mahallesine hayırlı olması temennisinde bulundu. (Kaynak: Haliliye Belediyesi Basın Müdürlüğü)
​​​​​​​Haliliye'de göreve geldiği günden bu yana vaat ettiği projelerini birer birer gerçekleştiren Başkan Mehmet Canpolat, tutumuyla vatandaşların güvenini kazandı.

Haliliye Belediyesi, planlanan projeleri tek tek hayata geçirirken, Ahmet Yesevi Spor Kompleksi, Semt Pazarı ve Sosyal Yardım İşleri Kompleksinin ihalesini tamamladı. Haliliye Belediyesi, “Şanlıurfa’nın kalbi Haliliye” sloganıyla ilçe sakinlerinin refah seviyesini yükseltmek için proje çalışmalarını devam ettiriyor. Planlanan projeler bir bir hayata geçirilip, ihaleleri tamamlanırken, Ahmet Yesevi Mahallesinde yapılması planlanan Spor Kompleksi, Semt Pazarı ve Sosyal Yardım İşleri Kompleksinin ihalesi de son olarak gerçekleşti.

Mahalle sakinleri için kapalı semt pazarı, gençler için spor sahasının olacağı projede, Sosyal Yardım İşleri için de kompleks yer alacak projeyle ilgili Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Ahmet Yesevi Mahallesine hayırlı olması temennisinde bulundu.

(Kaynak: Haliliye Belediyesi Basın Müdürlüğü)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.