HALİLİYE'DE OKULLAR EĞİTİME HAZIRLANIYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.08.2021 - 14:19, Güncelleme: 31.08.2021 - 14:19

HALİLİYE'DE OKULLAR EĞİTİME HAZIRLANIYOR

​​​​​​​Haliliye Belediyesi, yeni eğitim- öğretim yılı öncesinde okul bahçelerinin temizliğini hummalı şekilde devam ettiriyor.
Temizlik İşleri Müdürlüğü, “temizlik ve hijyenin kalbi Haliliye” sloganıyla yürüttüğü temizlik hizmetini, eğitim yılı öncesinde okul bahçelerinde de sürdürüyor. Okullardan gelen talep doğrultusunda yürütülen çalışmalarda, çocukların vakit geçireceği alanların temizliği ekipler tarafından hassasiyetle gerçekleştiriliyor. 6 Eylül’de başlayacak eğitim yılı öncesinde ekipler, gelen taleplerin bir bir giderilmesi için çalışmalarını program dahilinde tamamlıyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü, temizlik çalışmalarının yanı sıra Kovid-19 salgınıyla mücadelede dezenfeksiyon çalışmalarını ilçe genelinde yoğun şekilde sürdürüyor.