HALİLİYE'DE MİLLET EVLERİNE YOĞUN İLGİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.03.2022 - 15:54, Güncelleme: 14.03.2022 - 15:54
 

HALİLİYE'DE MİLLET EVLERİNE YOĞUN İLGİ

​​​​​​​Haliliye Belediyesi bünyesindeki Millet Evlerindeki kurslara, Haliliyeli kadınlar yoğun ilgi gösteriyor.
Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü, Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla kadınlara yönelik kursların sayısını her geçen gün artırıyor. Yürütülen çalışmalar kapsamında Ertuğrul Gazi Millet Evi ve Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezinde açılan kurslarda kadınlar meslek öğrenip, sanat eserleri ortaya çıkarıyor. Merkezler bulunan ahşap boyama, dikiş-nakış ve el sanatları kurslarına katılan kadınlar, uzman eğitmenlerden teorik ve uygulamalı eğitimler alıyor. Bu kurslar ile meslek öğrenen kadınlar, hem ev ekonomilerine katkı sağlıyor hem de verimli vakit geçiriyor. Uygulamalı eğitim alan kadınlar kurs sonunda yapılan sınavda başarılı olmaları halinde ise Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifikanın sahibi oluyor. Öte yandan Haliliye Belediyesi tarafından “Güçlü Kadın, Güçlü Toplum” sloganıyla hizmet veren kurslara kayıtlar devam ederken, vatandaşların 4442263 numaralı Haliliye Belediyesi İletişim Merkezinden bilgi alabilecekleri kaydedildi.
​​​​​​​Haliliye Belediyesi bünyesindeki Millet Evlerindeki kurslara, Haliliyeli kadınlar yoğun ilgi gösteriyor.

Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü, Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla kadınlara yönelik kursların sayısını her geçen gün artırıyor. Yürütülen çalışmalar kapsamında Ertuğrul Gazi Millet Evi ve Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezinde açılan kurslarda kadınlar meslek öğrenip, sanat eserleri ortaya çıkarıyor. Merkezler bulunan ahşap boyama, dikiş-nakış ve el sanatları kurslarına katılan kadınlar, uzman eğitmenlerden teorik ve uygulamalı eğitimler alıyor. Bu kurslar ile meslek öğrenen kadınlar, hem ev ekonomilerine katkı sağlıyor hem de verimli vakit geçiriyor. Uygulamalı eğitim alan kadınlar kurs sonunda yapılan sınavda başarılı olmaları halinde ise Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifikanın sahibi oluyor.

Öte yandan Haliliye Belediyesi tarafından “Güçlü Kadın, Güçlü Toplum” sloganıyla hizmet veren kurslara kayıtlar devam ederken, vatandaşların 4442263 numaralı Haliliye Belediyesi İletişim Merkezinden bilgi alabilecekleri kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.