HALİLİYE’DE KAÇAK YAPIYLA MÜCADELE SÜRÜYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.08.2020 - 12:27, Güncelleme: 05.08.2020 - 12:27
 

HALİLİYE’DE KAÇAK YAPIYLA MÜCADELE SÜRÜYOR

​​​​​​​Şehircilik anlayışının Türkiye'deki örnek isimlerinden Haliliye'de Başkan Mehmet Canpolat, kaçak yapılaşmaya kesinlikle taviz vermiyor.
Haliliye Belediyesi, ilçe genelinde kaçak yapıyla mücadeleyi sürdürüyor. Bu kapsamda Devteyşti Mahallesinde hazine arazisi üzerine inşa edilmiş kaçak bir yapı alanın güvenlik önlemleri eşliğinde yıkım işlemi gerçekleştirildi. Öte yandan Sırrın Mahallesinde de mülk sahibinin de onayıyla metruk bir meskenin yıkımı ekiplerce gerçekleştirildi. Haliliye Belediyesi, ilçe genelinde kaçak yapı ve vatandaşların talepleri üzerine metruk yapıların yıkım işlemlerini gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Yapı Kontrol Müdürlüğü’nün Devteyşti Mahallesinde yaptığı denetimler sırasında hazine arazi üzerinde yapılmış gecekondu olduğunu saptadı. Gecekonduda oturan vatandaşlara yazılı ve sözlü boşaltma ikazlarının ardından ekipler alınan geniş güvenlik önlemleri ile yıkım işlemlerini geçekleştirdi. Öte yandan Sırrın Mahallesinde de vatandaşların talepleri ve mülk sahibinin onayı ile kullanım amacının dışında farklı amaçlarla kullanılan metruk bir meskenin yıkımı belediye ekiplerince gerçekleştirildi. Yapı Kontrol Müdürlüğünden yapılan açıklamada, ilçe genelinde kaçak yapıyla, imara aykırı ve izinsiz kat çıkmalarla ilgili mücadele, ayrıca yapıların ruhsatlı olarak yapılması hususunda vatandaşlara bilgilendirme çalışmalarının devam ettiği bildirildi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Şehircilik anlayışının Türkiye'deki örnek isimlerinden Haliliye'de Başkan Mehmet Canpolat, kaçak yapılaşmaya kesinlikle taviz vermiyor.

Haliliye Belediyesi, ilçe genelinde kaçak yapıyla mücadeleyi sürdürüyor. Bu kapsamda Devteyşti Mahallesinde hazine arazisi üzerine inşa edilmiş kaçak bir yapı alanın güvenlik önlemleri eşliğinde yıkım işlemi gerçekleştirildi. Öte yandan Sırrın Mahallesinde de mülk sahibinin de onayıyla metruk bir meskenin yıkımı ekiplerce gerçekleştirildi.

Haliliye Belediyesi, ilçe genelinde kaçak yapı ve vatandaşların talepleri üzerine metruk yapıların yıkım işlemlerini gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Yapı Kontrol Müdürlüğü’nün Devteyşti Mahallesinde yaptığı denetimler sırasında hazine arazi üzerinde yapılmış gecekondu olduğunu saptadı. Gecekonduda oturan vatandaşlara yazılı ve sözlü boşaltma ikazlarının ardından ekipler alınan geniş güvenlik önlemleri ile yıkım işlemlerini geçekleştirdi.

Öte yandan Sırrın Mahallesinde de vatandaşların talepleri ve mülk sahibinin onayı ile kullanım amacının dışında farklı amaçlarla kullanılan metruk bir meskenin yıkımı belediye ekiplerince gerçekleştirildi. Yapı Kontrol Müdürlüğünden yapılan açıklamada, ilçe genelinde kaçak yapıyla, imara aykırı ve izinsiz kat çıkmalarla ilgili mücadele, ayrıca yapıların ruhsatlı olarak yapılması hususunda vatandaşlara bilgilendirme çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.