HALİLİYE'DE GENÇLER ÇOK ŞANSLI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.11.2020 - 12:56, Güncelleme: 01.11.2020 - 12:56

HALİLİYE'DE GENÇLER ÇOK ŞANSLI

Söz konusu gençler olduğunda mesai kavramı gözetmeyen Başkan Mehmet Canpolat'ın bu günkü adresi yine Gençlik Merkezleri oldu.
Belediyeciliğin alt ve üst yapıdan ibaret olmadığının en güzel örneklerini sergileyerek özellikle kadınlara ve gençlere yönelik pozitif ayrıcalığı ile takdir toplayan Güneydoğu'nun başarılı adreslerinden Şanlıurfa Haliliye'de Başkan Mehmet Canpolat, aynı duyarlılığını sürdürüyor. "Haliliye'de spor yapmayan kalmasın" sloganı ile her yaştan vatandaşı sporla buluşturmayı hedefleyen Başkan Canpolat'ın hafta sonu adresi bu kez Haliliye Belediyesi bünyesindeki Aliya İzzetbegoviç Spor Tesisleri oldu. Gençlere sürpriz yaparak antrenmanlarına katılan Başkan Canpolat, minik Taekwondoculara başarılar diledi. Haliliye'de genç potansiyelin farkında olan bir kadro ile yola devam ettiklerini belirten Başkan Canpolat, "Biz diyoruz ki 'Haliliye'de spor yapmayan kalmasın'. Eyüp Cenap Gülpınar Devteşti Spor ve Yaşam merkezimizde Basketbol, Voleybol, Masa Tenisi ve Yüzme kurslarımızı başlattık. Bunun yanı sıra gün içerisinde Taekwondo, karete ve judo kurslarımızı başlattığımız Aliya İzzetbegoviç kompleksimizde incelemelerde bulunduk. Gençlerimize inanıyor ve onlara imkan sunulduğu takdirle nice başarılara imza atacaklarından emin olan bir anlayışla yolumuza devam ediyoruz" dedi. (www.akbelediyeler.com)