HALİLİYE'DE ÇOCUKLARIN YÜZÜ GÜLÜYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.01.2021 - 08:22, Güncelleme: 25.01.2021 - 08:22
 

HALİLİYE'DE ÇOCUKLARIN YÜZÜ GÜLÜYOR

​​​​​​​Mehmet Canpolat Başkanlığındaki Haliliye Belediyesi, sosyal yardım çalışmaları kapsamında kıyafet yardımlarıyla çocukların yüzlerini güldürüyor.
Şanlıurfa'nın Haliliye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, “Dayanışmanın ve paylaşma kalbi Haliliye” sloganıyla ilçe genelinde ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmaya devam ediyor. Sıcak yemek ve gıda yardımı faaliyetleriyle gönüllere dokunan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, giyim yardımlarıyla da çocukların yanında oluyor. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü sisteminde kayıtlı ailelere yönelik yürütülen kıyafet yardımında, çocukların bedenleri belirleniyor ve ekiplerce pandemi kuralları göz önünde bulundurularak ailelere teslim ediliyor. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada, ihtiyaç sahibi ailelere yönelik sosyal yardım kayıtları alındıktan sonra komisyonca yapılan incelemeler neticesinde dağıtımlar yapıldığı ifade edildi. (Kaynak: Haliliye Belediyesi Basın Müdürlüğü)
​​​​​​​Mehmet Canpolat Başkanlığındaki Haliliye Belediyesi, sosyal yardım çalışmaları kapsamında kıyafet yardımlarıyla çocukların yüzlerini güldürüyor.

Şanlıurfa'nın Haliliye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, “Dayanışmanın ve paylaşma kalbi Haliliye” sloganıyla ilçe genelinde ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmaya devam ediyor. Sıcak yemek ve gıda yardımı faaliyetleriyle gönüllere dokunan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, giyim yardımlarıyla da çocukların yanında oluyor. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü sisteminde kayıtlı ailelere yönelik yürütülen kıyafet yardımında, çocukların bedenleri belirleniyor ve ekiplerce pandemi kuralları göz önünde bulundurularak ailelere teslim ediliyor.

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada, ihtiyaç sahibi ailelere yönelik sosyal yardım kayıtları alındıktan sonra komisyonca yapılan incelemeler neticesinde dağıtımlar yapıldığı ifade edildi.

(Kaynak: Haliliye Belediyesi Basın Müdürlüğü)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.