Haliliye'de Çınarları unutmayan evde bakım hizmeti

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.09.2020 - 14:08, Güncelleme: 28.09.2020 - 14:08

Haliliye'de Çınarları unutmayan evde bakım hizmeti

Mehmet Canpolat Başkanlığındaki Haliliye Belediyesi, yaşlı vatandaşların evlerine kadar giderek temizlik işlerinde yardımlarını sürdürüyor.
Haliliye Belediyesi, ilçe genelinde bakıma ihtiyaç duyan ailelere yönelik yürüttüğü evde bakım hizmetlerine devam ediyor. Bu kapsamda aileleri evlerinde ziyaret eden Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri pandemi tedbirlerini de dikkate alarak ailelerin ev temizliklerini sürdürüyor. Sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda faaliyet yürüten Haliliye Belediyesi, ilçede ihtiyaçlarını görmekte zorlanan vatandaşların yardımına koşmaya devam ediyor. Bu çerçevede Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatları doğrultusunda Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, salgından korunma tedbirlerini de dikkate alarak günlük yaşam faaliyetlerini tek başına sürdüremeyen vatandaşları evlerinde ziyaret edip evlerini temizlemeye devam ediyor. Yaşlı ve engelli ailelerin ağırlıkta olduğu evleri ziyaret eden ekipler, evlerde titiz bir temizlik çalışması yürüterek evleri tertemiz bir şekilde ailelere teslim ediyor. Evde Bakım Hizmetinden yararlanan vatandaşlar, sunulan hizmetten dolayı Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a ve ekiplerine teşekkür ederken, dualarını da eksik etmiyor. (Kaynak: Haliliye Belediyesi Basın Birimi)

(Kaynak: Haliliye Belediyesi Basın Birimi)