Haliliye Temizlik Personelinden Takdir Edilecek Davranış

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.10.2020 - 14:20, Güncelleme: 21.10.2020 - 14:20
 

Haliliye Temizlik Personelinden Takdir Edilecek Davranış

​​​​​​​Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde belediye personeli sabah saatlerinde temizlik yaparken yerde bulduğu 35 bin 360 lirayı sahibine ulaştırdı.
Maneviyatın şehri Şanlıurfa'da bugün basına yansıyan bir haber 'insanlık ölmemiş' dedirten görüntülerle gündeme yansıdı. Merkez ilçelerden Haliliye Belediyesi'nde temizlik personeli olarak görev yapan Mehmet Kara, her sabah olduğu gibi bugün de işine koyularak belirlenen bölgesinde temizlik çalışmalarına başladı. Kara, temizlik yaptığı sırada yerden çöp diyerek kaldırdığı poşette para olduğunu fark etti. Olay sonrası amirlerine bilgi veren Haliliye Belediyesi personeli Mehmet Kara ardından karakola giderek parayı polislere teslim etti. Çok geçmeden kayıp başvurusunda bulunan bir vatandaşın müracaatı sonucu kayıp para sahibine teslim edilirken, temizlik personelinin insani duruşu takdir edildi. Kısa sürede sosyal medyada günün kahramanı ilan edilen personel Mehmet Kara, "Ben vazifemi yaptım. Görevim sırasında yaşadığım olay sonrası önce amirlerime bilgiler verdim ve karakola gittim. Allah bizlere helal rızık verdikten sonra bize şükür etmek düşer" dedi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde belediye personeli sabah saatlerinde temizlik yaparken yerde bulduğu 35 bin 360 lirayı sahibine ulaştırdı.

Maneviyatın şehri Şanlıurfa'da bugün basına yansıyan bir haber 'insanlık ölmemiş' dedirten görüntülerle gündeme yansıdı. Merkez ilçelerden Haliliye Belediyesi'nde temizlik personeli olarak görev yapan Mehmet Kara, her sabah olduğu gibi bugün de işine koyularak belirlenen bölgesinde temizlik çalışmalarına başladı.

Kara, temizlik yaptığı sırada yerden çöp diyerek kaldırdığı poşette para olduğunu fark etti. Olay sonrası amirlerine bilgi veren Haliliye Belediyesi personeli Mehmet Kara ardından karakola giderek parayı polislere teslim etti. Çok geçmeden kayıp başvurusunda bulunan bir vatandaşın müracaatı sonucu kayıp para sahibine teslim edilirken, temizlik personelinin insani duruşu takdir edildi. Kısa sürede sosyal medyada günün kahramanı ilan edilen personel Mehmet Kara, "Ben vazifemi yaptım. Görevim sırasında yaşadığım olay sonrası önce amirlerime bilgiler verdim ve karakola gittim. Allah bizlere helal rızık verdikten sonra bize şükür etmek düşer" dedi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.