Haliliye sokakları Kurban Bayramı'nda gül suyu koktu

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.07.2020 - 16:44, Güncelleme: 31.07.2020 - 16:44
 

Haliliye sokakları Kurban Bayramı'nda gül suyu koktu

Şanlıurfa'nın Haliliye İlçe Belediyesi, cadde ve sokakları köpüklü su ile yıkayarak, gül suyu serpti.
Haliliye Belediyesi, Kurban Bayramı’nda da sahadan ayrılmadı. İlçe geneline seferber olan ekipler ilk olarak bayram namazı öncesi vatandaşlara maske dağıtırken, namaz sonrasında da vatandaşlara şeker ikram ederek kurban poşetleri dağıttı. Öte yandan Temizlik ekipleri, ilçe genelinde cadde ve sokakları köpüklü su ile yıkayarak, dezenfekte aracı ile gül suyu serpti. Haliliye Belediyesi, Kurban Bayramı’nın birinci gününde ilgili tüm birimleri ile ilçede seferberlik ilan etti. Bu kapsamda ilçe genelinde tüm camilerde bayram namazı öncesi vatandaşlara maske dağıtımı yapan ekipler namaz sonrası vatandaşlara şeker ikram ederek, kurban poşeti dağıttı. Yine aynı kapsamda Temizlik Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçe genelinde cadde ve sokakları köpüklü su ile yıkayarak, dezenfekte aracı ile gül suyu serpti. Öte yandan Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler ise sabahın ışıkları ile birlikte sahaya çıktı. İlçede belirlenen kurban kesim ve satış yerlerinde denetimler yapan ekipler koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında vatandaşlara maske dağıtımı yaparak, vatandaşları sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına uymaları yönünde uyardı.  (www.akbelediyeler.com)
Şanlıurfa'nın Haliliye İlçe Belediyesi, cadde ve sokakları köpüklü su ile yıkayarak, gül suyu serpti.

Haliliye Belediyesi, Kurban Bayramı’nda da sahadan ayrılmadı. İlçe geneline seferber olan ekipler ilk olarak bayram namazı öncesi vatandaşlara maske dağıtırken, namaz sonrasında da vatandaşlara şeker ikram ederek kurban poşetleri dağıttı. Öte yandan Temizlik ekipleri, ilçe genelinde cadde ve sokakları köpüklü su ile yıkayarak, dezenfekte aracı ile gül suyu serpti.

Haliliye Belediyesi, Kurban Bayramı’nın birinci gününde ilgili tüm birimleri ile ilçede seferberlik ilan etti. Bu kapsamda ilçe genelinde tüm camilerde bayram namazı öncesi vatandaşlara maske dağıtımı yapan ekipler namaz sonrası vatandaşlara şeker ikram ederek, kurban poşeti dağıttı. Yine aynı kapsamda Temizlik Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçe genelinde cadde ve sokakları köpüklü su ile yıkayarak, dezenfekte aracı ile gül suyu serpti.

Öte yandan Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler ise sabahın ışıkları ile birlikte sahaya çıktı. İlçede belirlenen kurban kesim ve satış yerlerinde denetimler yapan ekipler koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında vatandaşlara maske dağıtımı yaparak, vatandaşları sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına uymaları yönünde uyardı. 

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.