HALİLİYE. GENÇLİĞİ İLE GURUR DUYUYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.07.2020 - 10:55, Güncelleme: 23.07.2020 - 10:55
 

HALİLİYE. GENÇLİĞİ İLE GURUR DUYUYOR

Belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra Gönül Belediyeciliğinin de en güzel örneği Haliliye'de, Başkan Canpolat'ın gençlere yönelik desteği sürüyor.
Türkiye'nin en genç şehri Şanlıurfa'da bu alandaki yatırım ve hizmetleri ile adından sıkça söz ettiren Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, vatandaşların takdirini kazanıyor. Kurumsal olarak gençlere yönelik sportif faaliyetlerle Şanlıurfa gençliğinin ilk adresi haline gelen Haliliye Belediyesi, aynı zamanda bünyesinde kurduğu Haliliye Belediyespor kulübü ile de gençleri geleceğe hazırlıyor.   ŞANLIURFA GENÇLİĞİNİN EN BÜYÜK DESTEKÇİSİ Sporun her alanında deneyimli gençler yetiştirmesinin ardından bu gençleri Belediyespor bünyesinde Türkiye ve Dünya Şampiyonalarına kazandıran Haliliye Belediyesi, meyvelerini de toplamaya devam ediyor. Bu anlamda Haliliyeli gençlerin en büyük destekçisi olan Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat son olarak Dünya ve Türkiye Şampiyonalarında kazandıkları madalyalar ile Şanlıurfa'nın gururu olan Haliliye Belediyespor Kick Boks Takımı ağırladı. Gençleri tebrik ederek başarılarının devamı için kurumsal olarak her türlü desteğin devam edeceğini belirten Başkan Canpolat, "Biz gençlerine inanan ve onlara güvenen bir ekibiz. Ben inanıyorum ki imkan sunulduğu zaman Haliliyeli gençler daha nice başarılara imza atacaktır. Tüm sporcularımızı kutluyor ve tebrik ediyorum" dedi. Kick Boks Takımı sporcuları da Başkan Canpolat'ın kendilerine her zaman destek verdiğini dile getirdi. (www.akbelediyeler.com)
Belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra Gönül Belediyeciliğinin de en güzel örneği Haliliye'de, Başkan Canpolat'ın gençlere yönelik desteği sürüyor.

Türkiye'nin en genç şehri Şanlıurfa'da bu alandaki yatırım ve hizmetleri ile adından sıkça söz ettiren Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, vatandaşların takdirini kazanıyor. Kurumsal olarak gençlere yönelik sportif faaliyetlerle Şanlıurfa gençliğinin ilk adresi haline gelen Haliliye Belediyesi, aynı zamanda bünyesinde kurduğu Haliliye Belediyespor kulübü ile de gençleri geleceğe hazırlıyor.

 

ŞANLIURFA GENÇLİĞİNİN EN BÜYÜK DESTEKÇİSİ

Sporun her alanında deneyimli gençler yetiştirmesinin ardından bu gençleri Belediyespor bünyesinde Türkiye ve Dünya Şampiyonalarına kazandıran Haliliye Belediyesi, meyvelerini de toplamaya devam ediyor. Bu anlamda Haliliyeli gençlerin en büyük destekçisi olan Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat son olarak Dünya ve Türkiye Şampiyonalarında kazandıkları madalyalar ile Şanlıurfa'nın gururu olan Haliliye Belediyespor Kick Boks Takımı ağırladı. Gençleri tebrik ederek başarılarının devamı için kurumsal olarak her türlü desteğin devam edeceğini belirten Başkan Canpolat, "Biz gençlerine inanan ve onlara güvenen bir ekibiz. Ben inanıyorum ki imkan sunulduğu zaman Haliliyeli gençler daha nice başarılara imza atacaktır. Tüm sporcularımızı kutluyor ve tebrik ediyorum" dedi.

Kick Boks Takımı sporcuları da Başkan Canpolat'ın kendilerine her zaman destek verdiğini dile getirdi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.