HALFETİ'NİN SORUNLARI ÇÖZÜM BULUYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.01.2022 - 18:07, Güncelleme: 12.01.2022 - 18:07

HALFETİ'NİN SORUNLARI ÇÖZÜM BULUYOR

​​​​​​​Halfeti'nin ulaşım sorunlarını çözmekteki kararlılığını sürdüren Başkan Albayrak Halfeti̇ -Argıl arasındaki Prestij Yolunda incelemelerde bulundu.
Halfeti'nin sorunlarını çözebilmek için gerek Şanlıurfa merkezde kurumlarla gerekse Başkent Ankara'da çok önemli görüşmeler sürdürmeye devam eden Başkan Şeref Albayrak, yoğun mesaisini sürdürüyor. Halfeti halkına hizmetin en iyisini ulaştırabilmek için mesai mefhumu gözetmeyen Başkan Albayrak'ın adresi bu kez Halfeti̇ -Argıl arasındaki Prestij Yolu oldu. Devam eden çalışmalarla ilgili bilgiler alan Başkan Albayrak temasları ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde "Şanlıurfa  Büyükşehir Belediyemiz ve Halfeti̇ Belediyemiz tarafından yapımı devam eden içerisinde 30 metre Platform genişliği olan Halfeti̇ -Argıl arasındaki Prestij Yolumuzda yürüttüğümüz çalışmaları Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanımız Abdulkadir Bozkut ile birlikte yerinde inceledik. Çalışmalar en kısa sürede tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulacaktır" dedi.