HALFETİLİ GENÇLERE MÜJDELİ HABER

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.01.2022 - 12:53, Güncelleme: 05.01.2022 - 12:53

HALFETİLİ GENÇLERE MÜJDELİ HABER

Şeref Albayrak Başkanlığındaki Halfeti Belediyesi, Kaylaar Mahallesinde FİFA Standartlarındaki futbol sahasının tamamlandığını açıkladı.
Halfeti'de alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra gençlere yönelik projelere hassasiyeti ile takdir toplayan Şeref Albayrak Başkanlığındaki Halfeti Belediyesi, sportif yatırımlarına kaldığı yerden devam ediyor. Halfeti'deki genç potansiyelin farkında olduklarını ve ortak paydaya gençleri de dahil ederek çalışmalar yürüttüklerini her defasında dile getiren Başkan Albayrak, merkez ve kırsal demeden hayata kazandırdığı tesisler ile de sürekli olarak gündeme geliyor. Bu anlamda Halfeti Belediyesi son olarak Kayalar Mahallesindeki futbol sahasının tamamlandığı müjdesini paylaştı. Belediye tarafından yapılan bilgilendirmede "Gençliğe yapılan yatırım, geleceğe yapılan yatırımdır. Yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımız, gençlerimiz için Kayalar Mahallemizde FIFA standartlarında 22/45 ölçüsünde Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahamızın yapımı tamamlandı.Hayırlı olsun" denildi. Halfetili gençler de kendilerine yönelik her türlü eğitim ve sportif desteği sağlayan Başkan Albayrak ve ekibine teşekkür etti.