HALFETİ'DEN SEVİNDİREN GÖRÜNTÜLER

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.10.2020 - 12:56, Güncelleme: 30.10.2020 - 12:56
 

HALFETİ'DEN SEVİNDİREN GÖRÜNTÜLER

​​​​​​​Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, vatandaşların talep ve önerilerini hassasiyetle takip etmeyi sürdürüyor.
Halfeti'de belediyeciliğin alt ve üst yapıdan ibaret olmadığının en güzel örneklerini vererek bir yandan ilçeyi turizmde kalkındıran bir yandan da bölgesel kalkınmanın yerelden başladığının bilincinde olan bir kadroyla örnek uygulamaları hayata geçiren Başkan Şeref Albayrak, gönül belediyeciliğini de elden bırakmıyor. Başkan Albayrak yine vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi. Halfeti sokaklarını makam edinen Başkan Albayrak bu kez Belediye Başkanlığına gelen vatandaşların essine kulak verdi. Başkanlıkta her yaştan vatandaşın talep ve önerilerini dinleyen Başkan Albayrak, gerekli talimatları ilgili birimlere vererek çalışmaların başlatılmasını istedi. Amaçlarının Halfeti'yi birlik ve beraberlik içerisinde yönetmek olduğunu dile getiren Başkan Albayrak, Halfeti'nin her zaman ortak paydada buluşmaya devam edeceğini söyledi. Halfetili vatandaşlar da kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Albayrak'a teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)     VATANDAŞLARIMIZIN DİKKATİNE:  Yaşadığınız il veya ilçenizdeki talep ve önerilerinizi AK Belediyeler Medya Ailesi'ne aşağıdaki adreslerden mesajla iletebilirsiniz... Facebook: facebook.com/ak.belediyeler.12/ Twitter: twitter.com/_akbelediyeler Mail: akbelediyeler2002@gmail.com WhatsApp: 05416363055
​​​​​​​Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, vatandaşların talep ve önerilerini hassasiyetle takip etmeyi sürdürüyor.

Halfeti'de belediyeciliğin alt ve üst yapıdan ibaret olmadığının en güzel örneklerini vererek bir yandan ilçeyi turizmde kalkındıran bir yandan da bölgesel kalkınmanın yerelden başladığının bilincinde olan bir kadroyla örnek uygulamaları hayata geçiren Başkan Şeref Albayrak, gönül belediyeciliğini de elden bırakmıyor.

Başkan Albayrak yine vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi. Halfeti sokaklarını makam edinen Başkan Albayrak bu kez Belediye Başkanlığına gelen vatandaşların essine kulak verdi. Başkanlıkta her yaştan vatandaşın talep ve önerilerini dinleyen Başkan Albayrak, gerekli talimatları ilgili birimlere vererek çalışmaların başlatılmasını istedi. Amaçlarının Halfeti'yi birlik ve beraberlik içerisinde yönetmek olduğunu dile getiren Başkan Albayrak, Halfeti'nin her zaman ortak paydada buluşmaya devam edeceğini söyledi.

Halfetili vatandaşlar da kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Albayrak'a teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

 

 

VATANDAŞLARIMIZIN DİKKATİNE: 

Yaşadığınız il veya ilçenizdeki talep ve önerilerinizi AK Belediyeler Medya Ailesi'ne aşağıdaki adreslerden mesajla iletebilirsiniz...

Facebook: facebook.com/ak.belediyeler.12/

Twitter: twitter.com/_akbelediyeler

Mail: akbelediyeler2002@gmail.com

WhatsApp: 05416363055

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.