HALFETİ'DE PANDEMİ HASSASİYETİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.12.2020 - 15:12, Güncelleme: 12.12.2020 - 15:12
 

HALFETİ'DE PANDEMİ HASSASİYETİ

​​​​​​​Halfeti'de Başkan Albayrak'ın talimatlarıyla ilçe genelindeki cami, apartman ve muhtelif yerlerin dezenfekte çalışmaları devam ediyor.
Halfeti'de vatandaşlardan gelen talep ve önerileri hassasiyetle değerlendiren Başkan Şeref Albayrak, kurumsal çalışmalara yön vermeye devam ediyor. İlçede alt ve üst yapı çalışmalarının takipçisi olmayı sürdüren Başkan Albayrak, vatandaş buluşmalarında rutin dezenfekte çalışmalarının yoğunlaştırılması talebini geri çevirmedi. Halfeti Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nce ilçe genelinde rutin olarak devam eden dezenfekte ve temizlik çalışmalarında gelen talepler üzerine ev ve işyerlerine kadar giderek uygulamalar gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Albayrak, Halfeti Belediyesinin 24 saat vatandaşların hizmetinde olduğunu bir kez daha yineledi. Belediye ekipleri sokağa çıkma kısıtlamasının hemen öncesinde de ilçe genelinde cami, apartman ve muhtelif yerlerde dezenfekte çalışmaları gerçekleştirirken, vatandaşlar kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı  Başkan Albayrak ve ekibine teşekkür etti. Başkan Albayrak ise bir kez daha pandemi hassasiyet çağrısını yineleyerek bu süreçte vatandaşların özellikle sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen hususlarına dikkat etmesini istedi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Halfeti'de Başkan Albayrak'ın talimatlarıyla ilçe genelindeki cami, apartman ve muhtelif yerlerin dezenfekte çalışmaları devam ediyor.

Halfeti'de vatandaşlardan gelen talep ve önerileri hassasiyetle değerlendiren Başkan Şeref Albayrak, kurumsal çalışmalara yön vermeye devam ediyor. İlçede alt ve üst yapı çalışmalarının takipçisi olmayı sürdüren Başkan Albayrak, vatandaş buluşmalarında rutin dezenfekte çalışmalarının yoğunlaştırılması talebini geri çevirmedi. Halfeti Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nce ilçe genelinde rutin olarak devam eden dezenfekte ve temizlik çalışmalarında gelen talepler üzerine ev ve işyerlerine kadar giderek uygulamalar gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Albayrak, Halfeti Belediyesinin 24 saat vatandaşların hizmetinde olduğunu bir kez daha yineledi. Belediye ekipleri sokağa çıkma kısıtlamasının hemen öncesinde de ilçe genelinde cami, apartman ve muhtelif yerlerde dezenfekte çalışmaları gerçekleştirirken, vatandaşlar kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı  Başkan Albayrak ve ekibine teşekkür etti.

Başkan Albayrak ise bir kez daha pandemi hassasiyet çağrısını yineleyerek bu süreçte vatandaşların özellikle sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen hususlarına dikkat etmesini istedi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.