HALFETİ'DE GERİ SAYIM BAŞLADI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.10.2020 - 11:31, Güncelleme: 23.10.2020 - 11:31
 

HALFETİ'DE GERİ SAYIM BAŞLADI

​​​​​​​Halfeti yarın AK Parti 7. Olağan İlçe Kongresi'ne ev sahipliği yapacak. Kongre öncesi ziyaretler gerçekleştiren Başkan Şeref Albayrak, vatandaşları kongreye davet etti.
2023 hedeflerine doğru emin adımlarla yürüyen AK Parti'de ilçe kongreleri devam ediyor. Tüm Türkiye genelinde devam eden kongrelerin Halfeti durağında ise yarın ki demokrasi şöleni için son hazırlıklar yapılıyor. İlçe Başkanlık Yönetimi, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları gibi tüm kademelerin son hazırlığını yaptığı Halfeti 7. Olağan Kongresinin Şitamrat Otel'de yapılacağı öğrenildi. Saat 14.00'de başlayacak kongrenin bir şölen havasında geçmesi beklenirken, parti yönetimi süreç içerisinde korona virüs hassasiyeti kapsamında katılım gösterecek tüm vatandaşların daha da dikkat göstermesi gerektiğini vurguladı. Sosyal mesafe, maske kullanımı gibi konuların dikkat edileceği kongre için çağrıda bulunan AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız "Halfeti ilçemizin 7. Olağan kongresine tüm halkımız davetlidir" diyerek duyurusunu gerçekleştirdi. BAŞKAN ALBAYRAK ESNAFI GEZDİ, KONGREYE DAVET ETTİ AK Parti birlik ve beraberliğinin en güzel adreslerinden Halfeti'de Başkan Şeref Albayrak da esnaf ve vatandaşlarla buluşarak bir yandan talep ve önerileri dinledi, diğer yandan kongre için davet çağrısında bulundu. Başkan Albayrak yarın düzenlenecek kongre ile birlikte Halfeti'nin yine birlik ve beraberlik içerisinde AK hizmetlere kaldığı yerden devam edeceğini belirtti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Halfeti yarın AK Parti 7. Olağan İlçe Kongresi'ne ev sahipliği yapacak. Kongre öncesi ziyaretler gerçekleştiren Başkan Şeref Albayrak, vatandaşları kongreye davet etti.

2023 hedeflerine doğru emin adımlarla yürüyen AK Parti'de ilçe kongreleri devam ediyor. Tüm Türkiye genelinde devam eden kongrelerin Halfeti durağında ise yarın ki demokrasi şöleni için son hazırlıklar yapılıyor.

İlçe Başkanlık Yönetimi, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları gibi tüm kademelerin son hazırlığını yaptığı Halfeti 7. Olağan Kongresinin Şitamrat Otel'de yapılacağı öğrenildi. Saat 14.00'de başlayacak kongrenin bir şölen havasında geçmesi beklenirken, parti yönetimi süreç içerisinde korona virüs hassasiyeti kapsamında katılım gösterecek tüm vatandaşların daha da dikkat göstermesi gerektiğini vurguladı. Sosyal mesafe, maske kullanımı gibi konuların dikkat edileceği kongre için çağrıda bulunan

AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız "Halfeti ilçemizin 7. Olağan kongresine tüm halkımız davetlidir" diyerek duyurusunu gerçekleştirdi.

BAŞKAN ALBAYRAK ESNAFI GEZDİ, KONGREYE DAVET ETTİ

AK Parti birlik ve beraberliğinin en güzel adreslerinden Halfeti'de Başkan Şeref Albayrak da esnaf ve vatandaşlarla buluşarak bir yandan talep ve önerileri dinledi, diğer yandan kongre için davet çağrısında bulundu.

Başkan Albayrak yarın düzenlenecek kongre ile birlikte Halfeti'nin yine birlik ve beraberlik içerisinde AK hizmetlere kaldığı yerden devam edeceğini belirtti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.