HALFETİ'DE GELENEK ŞAŞMADI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.01.2021 - 08:55, Güncelleme: 19.01.2021 - 08:55
 

HALFETİ'DE GELENEK ŞAŞMADI

​​​​​​​​​​​​​​Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, gelenek haline getirdiği haftanın ilk günü programını yine vatandaşlar buluşmalarına ayırdı.
Şanlıurfa'nın Gönül Belediyeciliğindeki adresi Halfeti'de Belediye Başkanı Şeref Albayrak, her defasında vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteriyor. Vatandaşlardan gelen talep ve öneriler üzerine kurumsal çalışmalarda yön belirleyen Başkan Şeref Albayrak'ın haftanın ilk gününde dün durağı yine esnaf oldu. Sabahın erken saatlerinde farklı meslek gruplarındaki esnafla bir araya gelerek belediyenin çalışmalarını değerlendiren Başkan Albayrak, ziyaretlerinde devam eden projeler hakkında da bilgi verdi. Vatandaşlardan da tam not alan Başkan Albayrak, "Yeni haftaya yine vatandaşlarımızı ve esnafımızı ziyaret ederek başladık, hayırlı işler ve bereketli kazançlar diledik. Esnaf ve vatandaşlarımızla hasbihal ederek, Koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarının önemi konusunda hatırlatmalarda bulunduk" dedi. Halfetili vatandaşlar da Başkan Albayrak'ın sürekli olarak halk buluşmalarına önem verdiğini belirterek kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Albayrak ve ekibine teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​​​​​​​​Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, gelenek haline getirdiği haftanın ilk günü programını yine vatandaşlar buluşmalarına ayırdı.

Şanlıurfa'nın Gönül Belediyeciliğindeki adresi Halfeti'de Belediye Başkanı Şeref Albayrak, her defasında vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteriyor. Vatandaşlardan gelen talep ve öneriler üzerine kurumsal çalışmalarda yön belirleyen Başkan Şeref Albayrak'ın haftanın ilk gününde dün durağı yine esnaf oldu. Sabahın erken saatlerinde farklı meslek gruplarındaki esnafla bir araya gelerek belediyenin çalışmalarını değerlendiren Başkan Albayrak, ziyaretlerinde devam eden projeler hakkında da bilgi verdi. Vatandaşlardan da tam not alan Başkan Albayrak, "Yeni haftaya yine vatandaşlarımızı ve esnafımızı ziyaret ederek başladık, hayırlı işler ve bereketli kazançlar diledik. Esnaf ve vatandaşlarımızla hasbihal ederek, Koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarının önemi konusunda hatırlatmalarda bulunduk" dedi.

Halfetili vatandaşlar da Başkan Albayrak'ın sürekli olarak halk buluşmalarına önem verdiğini belirterek kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Albayrak ve ekibine teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.