HALFETİ'DE EĞİTİM ÖN PLANDA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.03.2021 - 11:31, Güncelleme: 25.03.2021 - 11:31

HALFETİ'DE EĞİTİM ÖN PLANDA

​​​​​​​Halfeti'de gençlere yönelik pozitif ayrıcalık tanıyan Şeref Albayrak Başkanlığındaki İlçe Belediyesi, üniversite hazırlık kursu öğrencilerine deneme sınavları gerçekleştirerek gençleri geleceğe hazırlıyor.
Halfeti'de alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra sosyal yaşama yönelik projelere hassasiyeti ile takdir toplayan Şeref Albayrak Başkanlığındaki Halfeti Belediyesi, gençlere yönelik eğitim yatırımlarına kaldığı yerden devam ediyor. Belediye bünyesinde hizmet veren Eğitim ve Gençlik Merkezinde üniversiteye hazırlanan öğrencilere hazırlık kitapları dağıtımları gerçekleştiren Halfeti Belediyesi, deneme sınavları ile de gençlerin motivasyonunu yüksek tutuyor.   Halfeti'deki genç potansiyelin farkında olduklarını ve ortak paydaya gençleri de dahil ederek çalışmalar yürüttüklerini her defasında dile getiren Başkan Albayrak, çalışmaların birebir takipçisi olurken, uygulama aileler tarafından da takdir görüyor. Benzer deneme sınavlarının süreç içerisinde süreceğini belirten Halfeti Belediyesi'nden yaptığı açıklamada "Genç kardeşlerimizin üniversite hayalini gerçekleştirmeleri için onları her anlamda desteklemeye devam edeceğiz" ifadelerine yer verildi. Halfetili gençler de kendilerine yönelik her türlü eğitim ve sportif desteği sağlayan Başkan Albayrak ve ekibine teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)