HALFETİ ORTAK AKILLA HAREKET EDİYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.12.2020 - 13:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 13:22
 

HALFETİ ORTAK AKILLA HAREKET EDİYOR

Halfeti'de Başkan Şeref Albayrak, turizm işletmecileri ile bir araya gelerek bir yandan talepleri dinledi, diğer yandan turizmdeki hedeflerini anlattı.
Halfeti'yi ortak paydada buluşturarak turizm başta olmak üzere tüm dinamikleri ile birlikte ilçesini kalkındırmayı ilke edinen Başkan Şeref Albayrak'ın bu yöndeki girişimleri sürüyor. Gerek il genelinde gerekse Başkent Ankara'da Halfeti'de gerçekleştirmek istediği projeleri için destek arayışlarını sürdüren Başkan Albayrak gelişmelerin her aşamasını vatandaşlarla paylaşmaya devam ediyor. Toplumun her kesimi ile görüşmelerini sürdüren ve Güneydoğu'da Şeffaf Belediyecilik anlayışında örnek gösterilen Başkan Albayrak bu kez; Halfeti Turizm Geliştirme ve Tekne Turları Kooperatifi Başkanı Cengiz Yener ve Meclis Üyesi Halit Yiğit ile beraber teknecileri ağırladı. Turizm ağırlıklı görüşmelerin gerçekleştirildiği buluşmada Başkan Albayrak ilk olarak ilçe genelinde yapılması planlanan projeler ve aşamaları hakkında bilgiler verdi. Halfeti'nin turizmde hak ettiği payı alabilmesi için ortak paydada buluşarak bir bütün olarak hareket etmeye özen gösterdiklerini belirten Başkan Albayrak, bu anlamda herkesin görüş ve fikirlerine önem verdiklerini söyledi. Buluşmada tekneciler de turizm konusundaki fikirlerini belirtirken, Başkan Albayrak ziyaretlerinden dolayı vatandaşlara teşekkür etti. İşletmeciler de Başkan Albayrak'ın kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Albayrak'a teşekkür ederek Halfeti'de memnuniyetin her geçen gün daha da arttığını dile getirdiler. (www.akbelediyeler.com)
Halfeti'de Başkan Şeref Albayrak, turizm işletmecileri ile bir araya gelerek bir yandan talepleri dinledi, diğer yandan turizmdeki hedeflerini anlattı.

Halfeti'yi ortak paydada buluşturarak turizm başta olmak üzere tüm dinamikleri ile birlikte ilçesini kalkındırmayı ilke edinen Başkan Şeref Albayrak'ın bu yöndeki girişimleri sürüyor. Gerek il genelinde gerekse Başkent Ankara'da Halfeti'de gerçekleştirmek istediği projeleri için destek arayışlarını sürdüren Başkan Albayrak gelişmelerin her aşamasını vatandaşlarla paylaşmaya devam ediyor. Toplumun her kesimi ile görüşmelerini sürdüren ve Güneydoğu'da Şeffaf Belediyecilik anlayışında örnek gösterilen Başkan Albayrak bu kez; Halfeti Turizm Geliştirme ve Tekne Turları Kooperatifi Başkanı Cengiz Yener ve Meclis Üyesi Halit Yiğit ile beraber teknecileri ağırladı. Turizm ağırlıklı görüşmelerin gerçekleştirildiği buluşmada Başkan Albayrak ilk olarak ilçe genelinde yapılması planlanan projeler ve aşamaları hakkında bilgiler verdi. Halfeti'nin turizmde hak ettiği payı alabilmesi için ortak paydada buluşarak bir bütün olarak hareket etmeye özen gösterdiklerini belirten Başkan Albayrak, bu anlamda herkesin görüş ve fikirlerine önem verdiklerini söyledi. Buluşmada tekneciler de turizm konusundaki fikirlerini belirtirken, Başkan Albayrak ziyaretlerinden dolayı vatandaşlara teşekkür etti. İşletmeciler de Başkan Albayrak'ın kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Albayrak'a teşekkür ederek Halfeti'de memnuniyetin her geçen gün daha da arttığını dile getirdiler.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.