HALFETİ GENÇLERİ İLE GURUR DUYUYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.09.2020 - 10:32, Güncelleme: 07.09.2020 - 10:32

HALFETİ GENÇLERİ İLE GURUR DUYUYOR

Şeref Albayrak Başkanlığındaki Halfeti Belediyesi'nin düzenlediği ücretsiz kursa katılan 100 öğrenciden 48'i üniversiteyi kazandı.
​​​​​​Gençlere yönelik eğitim ve sportif faaliyetleri ile gündeme gelen Güneydoğu'nun turizmde öne çıkan ilçelerinden Halfeti'de, Şeref Albayrak Başkanlığındaki Halfeti Belediyesi'nin mezun öğrencilere yönelik düzenlediği ücretsiz üniversite hazırlık kursuna katılan 100 öğrenciden 48'i üniversiteyi kazanarak büyük gurur yaşattı. Eğitime verdiği önemi her defasında dile getiren Başkan Albayrak'ın gençlere olan pozitif ayrıcalığından dolayı kendisine teşekkür eden Halfetililer, bu tür uygulamaların tüm ilçelere örnek olmasını diledi. Öğrencilerin başarısını kutlayarak Halfeti olarak birlik ve beraberlik içerisinde olduklarını belirten Başkan Albayrak ise "Gençlerle Geleceğe Yürüyoruz" projemiz kapsamında Belediyemiz bünyesinde kurulan Eğitim ve Gençlik Merkezimizde üniversiteye hazırlanan 100 genç kardeşimizden 48 genç kardeşimiz, üniversite hayallerine kavuştu. Genç kardeşlerimi tebrik ediyor, başarılar diliyorum" dedi. Halfetili vatandaşlar da başta gençler olmak üzere belediyeciliğin her alanında kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Albayrak'a ve tüm Halfeti Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)